CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja TBD Eyewear

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa  Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu,  koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

THE BESPOKE DUDES - naočare za sunce za one sa najboljim ukusom

Bespoke Dudes Eyewear je kolekcija sunčanih naočara i naočara za vid,  napravljenih u Italiji od strane veštih ruku stručnih zanatlija, odabrane su od strane Fabio Attanasio, osnivača The Bespoke Dudes, vodećeg  italijanskog bloga koji se bavi temama ručne izrade i šivenja odela po meri.


Njegov partner  Andrea Vigano, je pokrenuo ovaj projekat u cilju poboljšanja imidža Italije izvan njenih granica i promovisanja njene neponovljive i jedinstvene kreativnosti. TBD Eyewear naočare su delo ručne izrade i umeća talentovanih zanatlija, koji nisu deo imperije multinacionalnih grupa proizvodjaca naočara za razne dizajnere. Nihov cilj je da garantuju kontinuitet italijanskog zanatstva i da zaštite  nasleđe, te da se uvek viori zastava vrhunskog kvaliteta i jedinstvene kreativnosti.

Naočare su namenjene svima koji žele da se izdvoje iz mase, koji sa samopuzdanjem i lakoćom nose svoj stil.

Bespoke Dudes Eyewear  je zaštitnik  italijanskog kvaliteta, čiji je cilj da ispuni i zahteve  najiskusnijih klijenata širom svijeta. Imena kolekcija su inspirisana svetom krojača po meri. TBD Eyewear naočare su inspirisane duboko ukorenjenom vrednošću kvaliteta i izrade, garantovane od strane stručnih zanatlija Cadorea, Italije.

Napravljen su od acetatnih ramova, izuzetne lakoće, a prozivodi ih Mazzucchelli Varese - istorijska italijanska kompanije i globalnog lidera u proizvodnji acetatnih ramova - dok su sočiva napravljena u Italiji kako bi se garantovao izuzetan kvalitet optike.

Osim toga, naša kolekcija se sastoji od vanvremenskih komada, suptilno pomešanih klasičnih formi sa modernim. Nosači drški naočara liče na kravatu iz 30-ih godina i ima četiri šrafa - a ne uobičajena dva - zategnuta rukom. To je duga i skupa izgradnja koja ne kompromituje kvalitet.

Više informacija na www.24hoursofelegance.com  i www.tbdeyewear.com

 

 

 

Luxury Experience