CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja DUCAL

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodišnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izložbe posvećene luksuzu,  koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i: 

Calzaturificio DUCAL - vrhunska rukom rađena obuća

Ducal, ručno rađene cipele za muškarce i žene, su napravljene od najkvalitetnije kože i kreirane se sa izuzetnom pažnjom, koja je rezultat sedamdesetgodišnje tradicije zanatske izrade.

 

Znanje i iskustvo stečeno od majstora Manetti ostaju isključivo u nasledstvo porodici. Danas, četvrta generacije brenda Ducal ostaje verna principima svojih predaka, što označava apsolutno vrhunski kvalitet, poštovanje tradicije i kreativnosti ručno izrađenih cipela  i aksesoara. Ducal je sinonim za stil koji prevazilazi trendove, a odlikuje ga prefinjena  italijanska elegancija; kao i činjenica da je 100% napravljen u Italiji.

Godišnje Ducal proizvodi veoma ograničen broj pari cipela zbog visokih standarda kvaliteta koje primenjuju, zapošljavajući samo majstore sa izuzetnim umetničkim veštinama i preciznom tehnikom izrade, koja se oslanja na tradicionalne metoda rada. Ducal je posebno ponosan Goodyear izradu. Ono što karakteriše obuću Goodyear je kožni uložak, koji je otprilike četiri milimetra debeo i na koji se traka od kože ili "Velt" šije ručno i nakon toga se šije na đon. Postavljanje štikle zaokružuje prvu fazu rada. Konačno, cipela je završena kroz poliranje đona i pete i bojenje. Na kraju dugog i napornog procesa, Goodyear metoda dovodi do toga da je napravljena  apsolutno izbalansirana i izuzetno udobna cipela.

Više informacija na www.24hoursofelegance.com  i na www.ducal.it

Luxury Experience