CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI, predstavlja BERNHARD ROETZEL

Beograd će imati priliku da po 8. put bude domaćin prestižne manifestacije „CHIVAS 24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Salon of Excellence” uz podršku BELGRADE WATERFRONT i AUDI.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, u partnerstvu sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila (članom FIVA-e), a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 7. septembra, pod pokroviteljstvom njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe MASTERS OF EXCELLENCE. Uvodni govor će održati jedan od najcenjenijih svetskih autora iz oblasti elegancije i mode, BERNHARD ROETZEL, pisac poznate knjige GENTLEMAN. Uz podršku G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori vrhunskih, rukom rađenih odela čuvene kuće elegancije SARTORIA PANICO iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće DUCAL iz Firence sa uskoro jednim vekom tradicije, famozni proizvođač skupocenih tkanina DRAGO iz Italije, svetski poznata kuća rukom šivenih košulja MAROL1959 iz Bolonje.

Pored etabliranih svetskih brendova tu su i vrhunski majstori nove genaracije kao što su napuljski brend UGLYS sa kolekcijom kožnih, rukom rađenih vikend torbi po meri i ukusu klijenta, prestižne naočare The Bespoke Dudes eyewear, kao i egzotična selekcije parfema Abadi. U prisustvu CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, KEN LINDSAY-a, biće održana i ekskluzivna VIP degustacija CHIVAS REGAL EXTRA viskija u kraljevskoj biblioteci. Ekskluzivno, gosti ce imati priliku da prisustvuju premijeri  najnovijeg modela AUDI Q8. Specijalni gost 24 sata Elegancije biće ruska Princeza Olga Andrejevna Romanov, naslednica Carske porodice Romanov i predsednik Romanov Family Association.

Zvezda ovogodisnje SALON OF EXCELLENCE,  konferencije i izlozbe posvećene luksuzu, koja će se održati 8 septembra u salonu Belgrade Waterfront-a u Karadjordjevoj ulici sa početkom od 15h,  je i:

BERNHARD ROETZEL

Elegantno obučeni muškarac ne samo da izgleda pametno i atraktivno, već uliva poverenje i izaziva poštovanje. Samouveren stav, lepi maniri i pažljivo odabrani kvalitetni odevni komadi su prepoznatljivi znak jednog istinskog džentlmena. Tako je napisano u kapitalnoj knjizi ovog cenjenog nemackog autora GENTLEMAN: timeless guide to fashion

Odavajući poštovanje poslednjoj evoluciji u modi i društvenim trendovima, ovo temeljno revidirano izdanje Bernharda Roetzela – oproban i testiran, kompletan je vodič za muškarca 21.veka.

Evo šta Bernhard kaže o sebi: Pa, ja sam po profesiji, copywriter (autor reklamnih tekstova). Radio sam u marketingu. Studirao sam grafički dizajn 1980.godine. Muška moda  je uvek bila moja strast, moj hobi, moja razonoda, a kako sam u to vreme bio đak- kada bi ostali mladići išli ​​u Španiju ili na jug Francuske na odmor – ja sam putovao u London ili Pariz, što je, na sreću, veoma blizu Nemačke, sam sam sebe edukovao šetnjom kroz grad, obilazeći radnje muške odeće, razgledajući starinske prodavnice. Odlazio sam i na buvljake.  Kupovao sam odeću, kao što drugi kupuju suvenire u Španiji ili Italiji. Nikad nisam ni razmišljao o hobiju kao o profesiji. Gajim veliku strast prema odeći, a posebno za komade odeće rukom rađene. Otkrio sam da je odeća rukom rađena u današnje vreme mnogo fascinantnija, od onoga što sam ja pronalazio po radnjama 1980-ih.

Kako se obući za određenu priliku? Koji aseksoar jedan džentlmen mora imati u garderoberu? Koji krojači,  košuljari  i cipele su sinonim za bezuslovni stil? Novo izdanje ovog klasičnog saputnika istinskoj gospodi odgovara na sva ova pitanja, ali i na mnoga druga.

Više informacija na www.24hoursofelegance.com  i www.bernhardroetzel.de

Luxury Experience