Carlo Pignatelli – moda za venčanje iz snova

Carlo Pignatelli, zvezda elegancije za specijalne prilike i venčanja, predstavio je svoju ekskluzivnu kolekciju na Salon of Excellence u Firenci…

12. juna 2018., u raskošnom ambijentu Palazzo Capponi Vettori u Firenci, pod pokroviteljstvom PITTI UOMO, Salon of Excellence & Fashion Frames je predstavio kolekciju poznatog modnog  dizajnera CARLO PIGNATELLI. Ekskluzivni koktel povodom 50 godina rada je upotpunjen i prezentacijom tokom koje je PIGNATELLI predstavio svoju modnu viziju elegancije za savremenog muškarca i ženu, za specijalne prilike.

Prezentaciji je prethodila i veoma interesantna konferencija, moderirala je Fabiana Giacomotti sa Univerziteta La Sapienza u Rimu, tokom koje su razmatrani važni aspekti ekološke održivosti mode. U razgovoru su učestvovali i Mario dell Oglio, predsednik Komore modnih kupaca Italije, Frančesko Pignatelli, kreativni direktor Carlo Pignatelli, VIP gosti i mediji. Nakon konferencije gosti su uživali u prezentaciji total look kuće PIGNATELLI, koja važi za lidera mode za specijalne prilike, venčanja i scenske nastupe.

Ovaj omiljeni dizajner zvezda showbizinsa, je tokom PITTI UOMO, najznačajnijeg sajma muške mode, predstavio svoje linije CERIMONIA i EVENTO, uz celokupnu selekciju prefinjenih cipela i modnih aksesoara. Od skoro, ovaj modni brend se nalazi i na našem tržištu.

HAIR / MAKE UP: HM čine ITALIJA

FOTO: I TRANCHESE fotografija

Luxury Experience