1978 Range Rover Reborn - ponovo rađanje legende

Ljudi širom sveta obožavaju Land Rover modele…

Nakon uspešnog redizajniranja Series 1 prošle godine, ovaj brend je ponovo u našem centru pažnje, sa veoma, veoma dobrim razlogom. Britanski proizvođač automobila spreman je da pokrene drugi deo svog Reborn programa, ali ovog puta sa Range Rover modelima na umu. Nekoliko srećnih momaka će moći da se dočepa deset restauriranih modela originalnih i traženih izdanja iz 1970 Range Rover serije!

Kao deo veoma uspešnog projekta, grupa od deset opakih Range Rovera biće pažljivo restaurirana pod budnim okom stručnog tima. Grupa mehaničara radiće zajedno sa mušterijama kako bi sve njihove želje bile maksimalno ispoštovane tokom procesa restauracije. Šta više, kupci će takođe imati prilike da očuvaju unikatne karakteristike svog odabranog vozila, poput broja šasije. Sa finišom u Bahama zlatnim tonovima, svaki od restauriranih lepotana će imati 132 KS, 3.5 litarski V8 motor, četvorostepenu manuelnu transmisiju…

Svaki od ovih modela biće restauriran u skladu sa originalnim fabričkim specifkacijama sedamdesetih, upotrebom klasičnih Land Rover delova. Kako kaže Tim Hanig, direktor Land Rover Classic, ovaj program je “predivni način da se očuva lepota traženih i popularnih Range Rover modela iz sedamdesetih sa troje vrata, sa istorijski tačnim detaljima”. Iskreno, mi se u potpunosti slažemo sa njim! Bahama Gold 1978 Range Rover Reborn modeli biće izloženi na Salon Retromobile koji se održava u Parizu iduće nedelje, a cena svakog modela kreće od 160.000 evra.

D.Ć.

Luxury Experience