Automobili Pininfarina predstavlja Battista Reversario

Automobili Pininfarina, brend i studio poznat po izradi nekih od najluksuznijih i najmoćnijih električnih vozila na svetu, predstavio je Battista Reversario.

Ovaj izuzetan automobil, inspirisan Battista Anniversario izdanjem, predstavlja vrhunac automobilske izrade i personalizacije. Centralni deo filozofije Automobili Pininfarina je ideja o izradi zaista jedinstvenih vozila zajedno sa svojim klijentima. Svako ručno izrađeno vozilo koje izlazi iz Cambiano ateljea je izraz ličnosti svog vlasnika. Battista Reversario je primer ove filozofije, pokazujući nivo sofisticiranosti i personalizacije koji su dostupni klijentima.

U bliskoj saradnji sa klijentom, dizajneri Automobili Pininfarina studija su oživeli vozilo koje je zaista jedinstveno. Sa kolekcijom koja već uključuje peti i poslednji model Battista Anniversario, Battista Reversario stoji kao remek-delo po meri koje nikada neće biti replicirano.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Battista Reversario je njegova jedinstvena šema boja, pažljivo napravljena da bude kontrast Anniversario modela. Kombinacija sjaja Bianco Sestriere na donjem i Grigio Antonelliano na gornjem delu tela stvara vizuelno zapanjujući kontrast. Iconica Blu pruge dodatno naglašavaju dizajn, neprimetno povezujući spoljašnjost.

Pažnja posvećena detaljima proteže se i u enterijeru. Kabina odiše luksuzom, sa detaljima po meri kao što su crni akcenti i Iconica Blu završna obrada. Battista Reversario se može pohvaliti performansama bez premca. Pokrenut najsavremenijim električnim pogonom, to je najmoćniji ulično legalni italijanski automobil koji je ikada napravljen. Sa četiri nezavisna elektromotora visokih performansi i naprednom tehnologijom, Reversario pruža uzbudljivo ubrzanje i precizno rukovanje.

Sa svojim ubrzanjem koje pobeđuje u Formuli 1 i luksuznim GT karakteristikama, Battista Reversario kombinuje performanse hiperautomobila sa svakodnevnom upotrebljivošću. Vozači mogu da prilagode svoje iskustvo vožnje sa pet različitih režima vožnje, obezbeđujući dinamičnu i zanimljivu vožnju u svakoj situaciji.

Luxury Experience