Kim Kardašijan se ponovila novim Tesla Cybertruck automobilom

Kako znate da Kim Kardašijan zaista voli nešto? Ona se fotografiše sa tim.

Od Skims odeće, preko brendova do ljudi, Instagram feed Kim Kardašijan je odličan način da saznate šta ona zaista voli. Najnoviji na listi je njen Tesla Cybertruck automobil, i ona je još jedna holivudska zvezda koja je opsednuta neverovatnom mašinom Elona Maska.

Milijarderka je pozirala pored svog srebrnog sajber automobila pokazujući farove, odnosno ravnu svetlosnu traku preko prednjeg branika koja simbolizuje ovaj automobil.

U postu, 43-godišnja rijaliti zvezda potpisala je objavu emotikonom tornada, možda sugerišući da bi izazvala oluju sa ovom „zverkom“.

Osnivačica brenda Skims nije Cybertruck „obojila“ u njenu omiljenu sivu nijansu, ali srebrna je prilično blizu, što ga čini prihvatljivim u njenoj impresivnoj kolekciji automobila koja uključuje Mercedes Maybach, Rolls Royce i prilagođene Lamborghini automobile.

Ova poslovna žena dobila je mnogo kritika prošlog meseca kada je pokazala svoj novi Tesla Cybertruck od 60.000 dolara, parkiran ispred njenog privatnog aviona vrednog 150 miliona dolara. Još jedna poznata ličnost koja je privukla pažnju zahvaljujući električnom Cybertruck iz Tesle bio je Farel Vilijams, koji se mučio da parkira vozilo u Majamiju.

Luxury Experience