6 razloga zbog kojih obožavamo Mansory P9LM EVO 900 Cabrio

Kada su u pitanju super-sportski automobili, Porsche 911 Turbo Convertible je dugo bio cenjen kao oličenje performansi i svakodnevne upotrebljivosti.

Međutim, Mansory, brend poznat po tjuningu najboljih automobila sveta, podigao je ovu ikonu na nove visine predstavljanjem P9LM EVO 900 Cabrio. Evo šest ubedljivih razloga zašto ne možemo, a da se ne zaljubimo u ovo remek delo automobilskog inženjeringa:

1. Transformacija tela bez presedana

„P9LM EVO 900 Cabrio“ privlači pažnju svojom zadivljujućom karoserijom napravljenom od laganog karbona. Od uvećanih usisnika za vazduh do redizajniranog prednjeg poklopca i upečatljivih bočnih pragova, svaki detalj je pažljivo dizajniran da poboljša aerodinamiku i performanse. Vidljivi karbonski akcenti ne samo da dodaju dašak sofisticiranosti, već i svedoče o poreklu automobila u motosportu.

2. Redefinisane performanse

Ispod uglađene spoljašnjosti krije se zverski 3,8-litarski biturbo šestocilindrični motor podešen da proizvede neverovatnih 900 konjskih snaga i 1.050 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući pažljivim nadogradnjama od strane Mansory inženjera, uključujući veće turbo punjače i izduvni sistem visokih performansi, „P9LM EVO 900 Cabrio“ pruža neverovatno ubrzanje, dostižući 0-100 km/h za samo 2,5 sekunde i postižući maksimalnu brzinu od 340 km/h.

3. Izuzetna dinamika točkova

Optimalno upravljanje na putu obezbeđuju novorazvijene Mansory komponente vešanja i set kovanih felni “FV.5C” po meri uparen sa sportskim gumama visokih performansi. Ovi pažljivo konstruisani točkovi nude maksimalne performanse u pogledu dinamike i stabilnosti, pružajući uzbudljivo iskustvo vožnje pri svakom skretanju.

4. Izuzetna prefinjenost enterijera

Uđite u kabinu i dočekaće vas simfonija luksuza i performansi. Lagana karbonska sportska sedišta, presvučena najfinijom kožom, nude i udobnost i podršku, dok karbonski detalji po meri daju dašak sportskog stila. Svaki detalj, od volana do patosnica, pedantno je napravljen da uzdigne iskustvo vožnje na nove visine raskoši.

5. Ekskluzivno ograničeno izdanje

Sa samo sedam dostupnih jedinica širom sveta, „Mansory P9LM EVO 900 Cabrio“ predstavlja ekskluzivnost. Svaki automobil je retko remek-delo, pedantno ručno izrađeno da nadmaši očekivanja čak i najizbirljivijih automobilskih entuzijasta. Posedovanje jednog od ovih lepotana ograničenog izdanja je privilegija rezervisana za nekoliko odabranih koji zaista cene automobilsku izuzetnost.

6. Personalizovano prilagođavanje

Mansory razume da pravi luksuz leži u prilagođavanju, a „P9LM EVO 900 Cabrio“ nudi beskrajne mogućnosti za personalizaciju. Od prilagodljivih kočionih čeljusti do dizajna različitih komponenti po meri, svaki aspekt automobila može biti skrojen tako da odražava jedinstveni stil i preferencije vlasnika, obezbeđujući da svako vozilo bude jedinstveno kao i njegov vozač.

Luxury Experience