Pagani Automobili donosi performanse hiperautomobila u virtuelnu stvarnost

Pagani Automobili, poznat po izuzetnom kvalitetu i hiperautomobilima visokih performansi, ulazi u virtuelno carstvo lansiranjem Huayra R simulatora.

Razvijen u saradnji sa Racing Unleashed, vodećim proizvođačem simulatora kome veruju profesionalni piloti, ovaj vrhunski virtuelni sistem vožnje obećava da će revolucionisati način na koji vlasnici doživljavaju svoja vozila.

U početku ekskluzivno za vlasnike Huayra R, Pagani planira da ovaj napredni simulator učini dostupnim široj javnosti preko svoje međunarodne mreže dilera. Sa Huayra R simulatorom, vozači mogu da urone u bezbedno okruženje, upoznaju se sa svojim vozilom, „sakupe“ kilometre i savladaju međunarodne staze pre nego što krenu na put.

Arte in Pista, Pagani program prilagođen vlasnicima hiperautomobila na stazi, podiže iskustvo vožnje na nove visine uz ekskluzivne događaje koji se održavaju na prestižnim FIA stazama širom sveta. Uz podršku tima stručnjaka uključujući tehničke menadžere, inžinjere i profesionalne trenere, Arte in Pista nudi sveobuhvatnu mešavinu adrenalinskih sesija i čistog uživanja, osnažujući kupce da oslobode puni potencijal svojih hiperautomobila.

Huayra R simulator je u skladu sa Pagani etosom brige u zajednici, nudeći različite mogućnosti za okupljanje, učenje i uživanje. Vozači mogu samostalno da istražuju staze, učestvuju u daljinskim obukama ili virtuelnim događajima, pregledajući iskustva Arte in Pista sa stvarnim automobilima i stazama. Simulator takođe omogućava korisnicima da samostalno organizuju izazove i sesije.

Projekat, započet 2020. godine, okupio je Pagani tim za dinamiku vozila i Pagani Arte tim kako bi stvorili sinergiju stručnosti. U saradnji sa Racing Unleashed, razvili su simulator koji verno replicira upravljanje, dinamiku i aerodinamičke efekte Huayra R. Detaljna pažnja posvećena je svakom aspektu, od šasije od ugljeničnih vlakana do integrisanih ventilacionih otvora za optimalno hlađenje. Da bi poboljšao vezu između automobila i simulatora, Pagani je obezbedio da materijali i tehnike konstrukcije odražavaju one u njegovim hiperautomobilima. Komponente izrađene zanatski, kao što su aluminijumski elementi doprinose autentičnom iskustvu vožnje. Hardversko podešavanje simulatora uključuje računar za igre visokih performansi, zakrivljeni ekran i VR slušalice za impresivan zvuk.

Uz usvajanje interfejsa Assetto Corsa Pro, vozači mogu da očekuju neverovatno realistično iskustvo, zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Sertifikovan po međunarodnim standardima, Huayra R simulator je postavljen da redefiniše virtuelnu vožnju za entuzijaste širom sveta.

Luxury Experience