Otkrivamo vam sve detalje sa venčanja ćerke Bila Gejtsa koje je koštalo 2 miliona dolara

Dok su Bil i Melinda Gejts imali tajnovito venčanje bez medijskog izveštavanja, imamo sve detalje venčanja iz bajke Dženifer Gejts sa Najelom Nasarom.

Najiščekivanije venčanje godine ispostavilo se kao „otherworldly fairytale“, kako je opisala sama mlada. Ćerka Bila Gejtsa udala se za Najela Nasara, milionera i profesionalnog jahača poreklom iz Egipta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Na venčanju je održano nekoliko ceremonija: dve ceremonije venčanja, počevši od islamske koja je održana u petak uveče, nakon čega sledi glavna ceremonija na otvorenom u subotu i ručak posle venčanja u nedelju. Nekoliko ceremonija takođe podrazumeva nekoliko dizajnerskih odevnih kombinacija, a Dženifer Ketrin Gejts nosila je tri dizajnerske haljine za svoje venčanje iz snova.

Dženifer je nosila haljine Vere Vang u nijansi slonovače koje su šivene po meri. Haljine su izrađene od ručno izrađene čipke i italijanskog tila u boji šampanjca. Lepa nevesta je zadržala svoj prirodan izgled dok je svoju kestenjastu kosu nosila napola podignutu uz minimalne dodatke koji su odgovarali njenoj haljini. Izgled je upotpunila Aquazzura visokim potpeticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

"Vera i ceo njen tim su bili tako divni i haljine iz snova su postale stvarnost. Ona je ikona u modnoj industriji i pionir kao žena koja je kasno promenila karijeru i sledila svoje strasti. Od našeg prvog susreta znala sam da sam u tako dobrim rukama”, rekla je Dženifer o saradnji sa Verom Vang.

Za one koji se pitaju da li je sjaj na licu neveste bio samo zbog ljubavi i sreće, to je samo delimično tačno. Za šminku je bio zadužen Mario Dedivanović, koji je postao poznat zahvaljujući prijateljstvu i majstorstvu šminkanja sa Kim Kardašijan. Dao je Dženifer veoma prirodan izgled kako bi poboljšao njen ionako besprekoran ten. Ružičaste usne i rumeni obrazi učinili su da izgleda predivno. Kao i na većini venčanja, mlada je „ukrala sva svetla reflektora“, posebno sa svojim sjajnim odabirom odeće i haljinama iz snova, ali je i mladoženja izgledao veoma klasično i šarmantno.

Mladoženja poreklom iz Egipta izgledao je otmeno u klasičnom Armani smokingu sa dekorom od đurđevka koji se savršeno slagao sa nevestinim buketom.

Magična svadba vredna 2 miliona dolara održana je na farmi konja vrednoj 25 miliona dolara u Severnom Salemu u Njujorku. Bilo je prisutno 300 gostiju (vakcinisanih i negativnih na Covid) koje je zabavljao niko drugi do bend Coldplay.

Roditelji neveste, Bil i Melinda takođe su podelili fotografije sa venčanja. „Kakva je radost slaviti svetlost i ljubav @jenniferkgates i @nayelnassar prošlog vikenda. Tako smo zahvalni što smo uspeli da pronađemo način da se bezbedno okupimo za ovaj poseban dan.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)