Luksuzni život Kim Džon Una

Privatna ostrva, niz palata, lični harem sa hiljadama žena, nisu baš ono što je Karl Marks imao na umu kada je stvarao viziju raja radničke klase…

Ipak, upravo to je ono u čemu uživa severnokorejski vladar, Kim Džon Un, trošeći milijarde dolara, dok građani njegove zemlje žive u sasvim drugačijoj realnosti. Trenutno, glasine o smrti naizgled brutalnog diktatora osvojile su naslove brojnih novena, nakon što je on pre tri nedelje jednostavno nestao iz javnosti.

Kako spekulišu zvaničnici Sjedinjenih Američkih Država, Kim je zapravo svojim luksuznim vozom otišao da se skloni od pandemije korona virusa, u gradu Vonsan. Ipak, kao i uvek do sada, komunistička država nije otkrila nikakve detalje vezane za čuvenog vođu, a posebno ne one koji se tiču njegovog privatnog života.

Kim je dospeo na vlast 2011.godine, nakon smrti njegovog oca, nemilosrdno štiteći sopstvene interese, ubijanjem čak i članova svoje porodice, dok mnogi građani Severne Koreje nemaju dovoljno novca ni da prežive. Trudeći se da sakrije sve što Kim radi, komunistička država nije uspela da sputa njegov neobično luksuzni način života.

Više otkrijte u galeriji:

« 15 16 17 Pogledajte galeriju 2 3 4 »