Ovog septembra posetite Val di Noto - prestonicu sicilijanskog baroka

Baršunasta sezona je idealno vreme za kratka putovanja, sunce nas miluje svojim zracima, manje je gužvi, a cene su u mnogim hotelima znatno niže.

Ukoliko planirate da ove jeseni negde otputujete, predlažemo da istražite veličanstven grad Val di Noto, prestonicu sicilijanskog baroka. Prepun kulture, istorije, dobre hrane, vina i prelepe prirode koja oduzima dah, Val di Noto nije slučajno pod zaštitom UNESCO-a.

Ovo mesto često posećuju rok zvezde, uključujući Mika Džegera iz Roling Stonsa i Mika Haknala iz benda "Simply Red", dok su modne ličnosti, poput ikonične Odri Hepbern, takođe veoma često gošće ove lokacije. Možemo se složiti da svakako postoji razlog zašto je manje poznata destinacija svetske baštine na Siciliji, Val di Noto, savršeno mesto za boravak tokom jesenje sezone.

Iz njegove bogate istorije koja datira od 644. godine pre nove ere, šarmantnih kamenih ulica i gradova i sela oker boje, sa arhitekturom u baroknom stilu, izdvojili smo četiri najbolja razloga koji će vas ubediti da posetite ovu destinaciju, zajedno sa boravkom u luksuznom resortu Il San Corrado di Noto iz 18. veka, nekada u vlasništvu sicilijanske kraljevske porodice.

« 1 2 3 4 5 »

Luxury Experience