Buddymoon: Doživite najtopliji trend putovanja na Maldivima

Koncept Buddymoon postaje sve popularniji nudeći mladencima i njihovim pratiocima priliku da zajedno stvore drage uspomene u idiličnom okruženju.

U suštini, Buddymoon uključuje mladence koji pozivaju svoje najbliže prijatelje da im se pridruže na njihovom odmoru nakon venčanja. Ovaj trend je dobio zamah jer parovi nastoje da proslavu prošire izvan svoje intimne zajednice, prihvatajući da radost dele sa svojim najdražim saputnicima. Buddymoon nudi jedinstven spoj drugarstva i romantike, omogućavajući parovima da stvore trajne uspomene sa svojim krugom najbližih prijatelja usred destinacija koje oduzimaju dah. Sa željom za personalizovanijim iskustvima putovanja, Buddymoon je postao sve popularniji, odražavajući pomak ka inkluzivnim i smislenim proslavama ljubavi i prijateljstva.

U mirnom zagrljaju Milaidhoo Maldiva, gde se tirkizne vode susreću sa azurnim nebom, nalazi se raj za zaljubljene i njihove prijatelje. Smešteno u UNESCO rezervatu biosfere na atolu Baa, ovo luksuzno odmaralište poziva parove i njihove najdraže prijatelje da se prepuste oličenju luksuza i privatnosti u hvaljenoj rezidenciji Ocean sa 2 spavaće sobe. Nedavno nagrađeno prestižnom nagradom Elite Traveller, ovo svetilište spokoja obećava nezaboravno utočište gde se smeh i ljubav prepliću usred sjaja maldivskog pejzaža.

Oni koji vole gurmanske užitke, mogu se oprobati na gurmanskom času kuvanja, koji je predvođen ličnim kuvarom koji će otkriti tajne maldivske gastronomije. Prepustite se umetnosti miksologije uz radionicu koktela, gde se prave osvežavajući ukusni napici uz zalazak sunca.

Kako pada noć, magija se nastavlja sa privatnim bioskopskim iskustvom osvetljenim zvezdama. Opustite se sa voljenima dok gledate kako se kinematografska remek-dela otvaraju na platnu univerzuma, stvarajući trenutke čiste čarolije.

Za trenutke mira i razmišljanja, sesije joge i meditacije čekaju na palubi bazena, okružene umirujućom simfonijom prirode. Oslobodite se briga dok pronalazite unutrašnji mir usred nežnog šuštanja palminog lišća i melodije tropske pesme ptica.

Dok dan prelazi u noć, nazdravite zalasku sunca uz aperitive i živu muziku. Sa svakim gutljajem i svakom notom, veze se jačaju, a sećanja zauvek ostaju urezana u vašem srcu.

Luxury Experience