Hit destinacije za prolećnu sezonu

Od zabave na suncu, do kulture i istraživanja – imamo predloge za sve.

Proleće je konačno stiglo! Kako se zelenilo probija ispod ostataka snega u nekim delovima sveta, a temperature postaju sve prijatnije, nema ničega čemu se više radujemo od sunca. Baš zato, sve destinacije koje vam ovog puta predlažemo sadrže tople sunčeve zrake u izobilju. Za sada, preskačemo jugoistočnu Aziju, jer su narednih nekoliko meseci najtopliji i najvlažniji u godini, ali ćemo posetiti i taj kutak sveta nešto kasnije. Umesto Azije, sada idemo tamo gde blago vreme vlada, a zlatne plaže čekaju na nas. Ako niste veliki ljubitelj peska među nožnim prstima, znajte da ćete na našoj novoj listi naći i lokalitete pune avantura i bogate kulture.

Dobra strana putovanja u ovom periodu godine krije se u činjenici da su brojni lokaliteti sa liste sada na okosnici sezone, što u prevodu znači manje gužve. Ipak, i to pravilo ima svoje izuzetke, jer na primer Japan ima najveći broj turista tokom marta i aprila zbog cvetanja trešnje. Sa druge strane, zamislite sebe kako lutate vijugavim ulicama Santorinija, a da pritom ne morate da se gurate sa drugim turistima? Uživancija.

Od idiličnih ostrva, do nešto više nekonvencijalnih opcija, u galeriji otkrijte mesta koja možete posetiti ovog proleća, koji god da ste tip putnika.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience