Dizajnerka nakita prodaje svoju vilu u Majami Biču za 14,5 miliona dolara

Luksuzna vila na obali mora predstavlja jedinstvenu fuziju luksuza, kreativnosti i prirode, odražavajući vizionarski etos svog prodavca, dizajnerke nakita Dionee Orćini.

Dionea Orćini, dizajnerka nakita poznatih ličnosti kao što su Rijana, Opra, Džesika Alba i mnoge druge, nije samo zanatlija, već i pripovedač, kustos drevnih misterija i stvaralac magije. Način na koji je postala proslavljena dizajnerka nakita je izuzetan kao i njene kreacije. Rođena u Italiji, njena strast ka kreativnosti i duhovnosti javila se rano u njenom životu. Njeno putovanje ju je vodilo širom Evrope, gde je usavršila svoj zanat u modi i kostimografiji, udubljujući se u istorijske reference i prilagođene komade. Međutim, njeno vreme u Pragu i Rimu je zaista pokrenulo njenu umetničku evoluciju. Zakoračivši u svet mode, pozorišta i dizajna enterijera, njena raznovrsna iskustva oblikovala su njen jedinstveni estetski i vizionarski pristup.

Inspirisana svojom ljubavlju prema dragom kamenju i posvećenošću očuvanju divljih životinja, Dionea je došla u Sjedinjene Države, gde je dizajnirala nakit inspirisan njenim opsežnim putovanjima, od afričkih plemena do džungle Amazonije.

Vila 11-11 spaja savremeni dizajn sa biofilnim principima. Osmišljena od strane Thamann Architecture + Design, ova rezidencija na obali je utočište u kojem se moderan luksuz usklađuje sa spokojnom lepotom horizonta Majamija. Smešteno na parceli od 1500 kvadratnih metara uz obalu, imanje nudi neuporedivu blizinu centra Majamija, luke Sunset i Majami Biča.

Izuzetan dizajn imanja, koji se odlikuje ambijentom inspirisanim Azijom i prirodnim elementima, stvara atmosferu spokoja i sofisticiranosti. Vila ima 6 spavaćih soba, 7 potpuno opremljenih kupatila, 1 toalet i niz pogodnosti uključujući ulazno dvorište, Zen baštu, teretanu, biblioteku, bazen, privatni dok i prostranu krovnu terasu. Centralno mesto zauzima japansko drvo Niwaki, čije se grane protežu nagore, povezujući dva nivoa dok stvaraju prirodnu nadstrešnicu nad susednom japanskom čajnom sobom – zadivljujući ambijent koji podseća na zvezdano nebo.

Od elegantnih staklenih zidova do prostranog dvorišta, svaki aspekt Vile 11-11 odiše neuporedivom elegancijom i prefinjenošću. Jedinstveni elementi dizajna obezbeđuju privatnost dok raspršuju prirodno svetlo, stvarajući atmosferu nalik na povlačenje u udobnosti vašeg prebivališta.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience