Privatno ostrvo vredno 35 miliona dolara sada može biti vaše

Sanjate o životu na ostrvu? Sada možete ostvariti svoj san ukoliko na računu imate 35 miliona dolara!

Smešteno na živopisnim ostrvima Thimble u Branfordu, u državi Konektikat, samo nekoliko minuta vožnje od Nju Hejvena, ostrvo Rodžers pravi je dragulj Long Ajlenda.

Ostrvo Rodžers se ističe ne samo svojom veličinom već i elegancijom bez premca. Prostirući se na 7,65 hektara ovaj privatni raj nudi životni stil ekskluzivnosti i veličine. Glavna rezidencija, veliko remek-delo od 880 kvadratnih metara, pažljivo je renovirana kako bi se spojio istorijski šarm sa modernim luksuzom. Svaki kutak ovog doma govori o raskoši, od velikih životnih prostora do pažljivo dizajniranih spavaćih soba.

Pogodnosti imanja se protežu izvan glavne kuće, osiguravajući sveobuhvatno luksuzno iskustvo. Šarmantna kuća za goste sa četiri spavaće sobe, zajedno sa tremom pruža dodatni prostor za goste ili širu porodicu. Za one sa kreativnim duhom, namenski studio nudi savršeno utočište za keiranje umetničkih dela. Život na otvorenom je uzvišen sa zadivljujućom kućicom pored bazena, idealnom za opuštene dane, i teniskim terenom za one koji uživaju u aktivnom načinu života. Formalne bašte, vijugave staze i mirno koi jezerce dodaju slojeve prirodne lepote ovom ostrvu koje oduzima dah.

Privatnost je najvažnija na ostrvu Rodžers, sa tri osamljene plaže koje nude mir. Ljubitelji čamaca će ceniti dva doka, dok zaljubljenici u golf mogu usavršiti svoje veštine na privatnom terenu. Dodatne karakteristike uključuju prostorije za osoblje i staklenik, osiguravajući da svaka potreba bude zadovoljena uz najviši nivo usluge i nege.

Luxury Experience