Zavirite u ultra-ekskluzivno imanje na obali okeana vredno 55 miliona dolara

Golden Beach je dom nekih od najpoželjnijih nekretnina na svetu, a nova vila je upravo podigla lestvicu luksuza na još viši nivo...

Ovo izvanredno imanje na obali mora od 55 miliona dolara nudi prekrasan pogled na Atlantski okean i eleganciju bez premca. Smeštena na prostranoj parceli od 4175 kvadratnih metara, ova rezidencija od 1160 kvadratnih metara prikazuje mediteranski arhitektonski stil, vešto spajajući modernu sofisticiranost sa klasičnim šarmom.

Dizajn imanja naglašava preciznu pažnju usmerenu na detalje, obezbeđujući besprekornu integraciju savremenih elemenata i bezvremenske estetike.

Eksterijeri imanja nisu ništa drugo do spektakularni. Privatna obala okeana pruža spokojno i ekskluzivno iskustvo na plaži. Centralni deo je primamljiv ovalni bazen, savršen i za opuštanje i za zabavu. Pored bazena je prostrana kabina, opremljena kružnim šankom, potpuno funkcionalnom kuhinjom za ugostiteljstvo i trpezarijom dizajniranom za obroke na otvorenom, što je čini idealnim mestom za organizovanje okupljanja.

Enterijer imanja nastavlja da impresionira nizom vrhunskih pogodnosti. Najsavremenija teretana omogućava privatne vežbe sa predivnim pogledom, dok kućni bioskop obećava filmske večeri u udobnosti vašeg doma. Pored toga, zasebna kuća za goste pruža utočište dobrodošlice za posetioce, zajedno sa dnevnim boravkom i kuhinjom, osiguravajući da njihov boravak bude udoban i privatan.

Golden Beach je prestižna enklava poznata po svojoj ekskluzivnosti i luksuzu. Sa privatnim plažama, stanovnici uživaju u privatnosti i bezbednosti bez premca, zahvaljujući privatnoj policiji zajednice. Klub na plaži, teniski tereni i novoizgrađeni fitnes i spa centar doprinose privlačnosti ovog područja, nudeći način života nalik na odmaralište tokom cele godine.

Ova elitna zajednica privukla je stanovnike visokog profila, uključujući Bila Gejtsa, Rikija Martina i Tomija Hilfigera, između ostalih.

Luxury Experience