Doživite luksuz bez premca u prestižnoj enklavi Pacific Palisades

Zapanjujuća nova rezidencija koja je debitovala u prestižnoj oblasti Pacific Palisades, sada je na prodaju za 34 miliona dolara.

Završena 2024. godine, rezidencija je simbol moderne kalifornijske arhitekture. Upotreba tople, monohromatske palete, sofisticiranih završnih obrada kao što je kamen Tadž Mahal i osvetljenje stvaraju privlačnu i elegantnu atmosferu. Zanatsko izrađeno stepenište od oraha i prilagođeni detalji od drveta predstavljaju jedinstvene dodire koji izdvajaju ovaj dom.

Prostirući se na impresivnih 1569 kvadratnih metara, ovaj dom je dizajniran kako za veličanstvenu zabavu tako i za miran život. Ima šest spavaćih soba i dvanaest kupatila, pružajući dovoljno prostora za udobnost i privatnost. Glavni nivo je svedočanstvo modernog dizajna, koji se može pohvaliti visokim plafonima, vratima sa čeličnim okvirima i višestrukim dnevnim prostorima koji stvaraju prostranu i prozračnu atmosferu.

Gurmanska kuhinja, zajedno sa ostavom za batlera, opremljena je vrhunskim Wolf aparatima, što je san za svakog ljubitelja kuvanja.

Primarni apartman je utočište luksuza, nudi visoke zasvođene plafone i panoramski pogled koji pruža osećaj mira i veličanstvenosti. Uključuje dvostruke ormane po meri i kade obložene kamenom, naglašavajući pedantno obraćanje pažnje na detalje u celom domu.

Donji nivo je utočište samo po sebi, sa barom, salonom, salom za degustaciju vina, kućnim bioskopom, teretanom, prostorijom za masažu, saunom i parnom sobom. Ovaj prostor je savršen za opuštanje i zabavu, osiguravajući da svaka potreba bude zadovoljena bez napuštanja udobnosti doma.

Eksterijer kuće je jednako impresivan kao i enterijer. Dvorište nalik odmaralištu uključuje infinity bazen, kuhinju na otvorenom i privatnu kabinu. Ovi sadržaji su savršeni za organizovanje skupova ili jednostavno uživanje u prelepom vremenu u Kaliforniji u privatnom i luksuznom okruženju.

Prelepa rezidencija je opremljena raznim vrhunskim karakteristikama koje poboljšavaju njen luksuzni status. Garaža za osam automobila, uključujući i podzemnu, pruža dovoljno prostora za vaša omiljena vozila. Kuća takođe uključuje lift, sveobuhvatan sistem kućne automatizacije i vrhunski sigurnosni sistem koji osigurava sigurnost i udobnost.

Jedna od ključnih karakteristika ove nekretnine je odlična lokacija. Bilo da se radi o golfu, kupovini ili uživanju na plaži, sve je na maloj udaljenosti.

Luxury Experience