Ekskluzivno imanje sa bogatom istorijom slavnih ličnosti sada može biti vaše

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Kirman (@aaronkirman)

Prelepo imanje u Malibuu sa legendarnom istorijom i jedinstvenim arhitektonskim šarmom, izašlo je na tržište za 25 miliona dolara.

Nekada dom Olivije Njutn-Džon, Sali Fild i Džejmsa Gana, ova zapanjujuća rezidencija sa sedam spavaćih soba i sedam kupatila prostire se na 700 kvadratnih metara i nalazi se na prostranom imanju od 3,2 hektara.

Rezidencija je pretrpela dvogodišnji redizajn enterijera koji je vodio Ryan White Designs, sa arhitektonskim ažuriranjima Nede Veljović-Vinter. Cilj je bio da se prostor modernizuje uz očuvanje originalnog karaktera. Prirodni i organski materijali izabrani su da proslave „osećaj kućice na drvetu“, čime se povećava povezanost kuće sa okolinom. Rezultat je harmoničan tok svetlosti i prostora, stvarajući spokojno utočište koje deluje i sofisticirano i utemeljeno.

Ova vila je san za ljubitelje zabava budići da poseduje kuhinju koja se otvara ka velikoj terasi, prostrani travnjak koji može da ugosti do 300 gostiju i preuređenu štalu savršenu za sastanke ili kućnu kancelariju. Imanje takođe uključuje teniski teren, špansku fontanu i ložište. Okruženi državnim parkom, stanari imaju pristup pešačkim stazama sa pogledom na okean, što ovaj posed čini idealnim za one koji traže i luksuz i avanturu na otvorenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Adamo (@mattadamo_la)

Glavni pod enterijera je ukrašen belgijskim malterom dok u domu dominira raskošni kamen, vintage mesing i završne obrade od stakla i trske. Potpuno integrisani unutrašnji/spoljni dizajn redefiniše život na obali. Velika soba, sa svojim ogromnim plutajućim kaminom, poziva na opuštanje, dok velika garnitura nudi udobno povlačenje od dnevnih aktivnosti.

Primarni apartman je utočište za sebe, sa visokim zasvođenim plafonima, dvostrukim balkonima i jedinstvenom čeličnom i staklenom tuš kabinom. Prilagođeni prozori preplavljuju prostor prirodnim svetlom, pružajući širok pogled na kanjon. Dizajn apartmana podstiče uzvišeno iskustvo života, savršeno za upijanje prirodne lepote Malibua.

U blizini glavne kuće, bazen i spa centar stvaraju mirnu atmosferu okruženu nenaseljenim planinskim lancima i starim hrastovima. Pansion, dostupan preko mosta na drugom spratu, obezbeđuje posetiocima isti nivo luksuza i udobnosti.

Privlačnosti ovog imanja doprinosi i intimna seoska kuća, idealna za kancelariju ili kućnu teretanu, sa pogledom na cvetajući travnati brežuljak i tri štale za konje. Velika kamena ložišta i trpezarija na otvorenom pružaju savršeno okruženje za okupljanja na otvorenom. Osamljeni prirodni putevi prolaze kroz brda, vode do kutaka za meditaciju i privatnih šetnji sa pogledom na okean.

Luxury Experience