Kameron Dijaz - Link Lady

Kameron Dijaz, poznata holivudska glumica, dala je intervju povodom svog novog partnerstva sa avangardnom švajcarskom kompanijom TAG Heuer, čiji je ambasador nedavno postala za liniju satova Link Lady.

1. Kameron, kako ste odlučili da postanete TAG Heuer ambasador?   

Ja sam ljubitelj brenda TAG Heuer već mnogo godina. Kada su mi pokazali dizajn za Link Lady, mislila sam da je savršena evolucija vanvremenskog časovničarstva i dizajna, interpretirana sa dozom glamura i elegancije za savremenu ženu.

2. Vi retko ulazite u ugovore ove vrste. Kako to da ste izabrali TAG Heuer?  

Tokom cele moje karijere, vrlo selektivno sam se priklanjala brendovima. Volim činjenicu da TAG Heuer ruši pravila i misli izvan okvira, i ja sam počastvovana što sam u prilici da budem povezana sa takvom ikonom, ovim naprednim i inovativnim brendom.

3. Šta je ono što tražite u satovima?

Sat mnogo govori o osobi koja ga nosi. Mislim da je Link Lady sat za sigurnu, elegantnu, modernu ženu, koja gleda svoj sat kao komad svog omiljenog nakita.  

4. Koja je vaša definicija luksuza?  

Luksuz je nešto što čini da se osećate dobro. Za mene je luksuz nešto kvaliktetno, a ne ekstravagantno.  

5. Bez kog luksuza ne možete da živite?   

Luksuza vremena. Kada ne radim, volim taj osećaj da ne žurim nigde.

6. Zašto je osnaživanje žene toliko važno za vas? Zašto ste odlučili da ovo partnerstvo sa TAG Heuer bude od koristi organizaciji UN Women?   

Meni znači mnogo da TAG Heuer deli moju želju da skrene pažnju na divne organizacije, poput UN Women. Osećam odgovornost da podržim žene koje nisu slobodne da ostvare čak ni najosnovnije ciljeve, upravo zbog njihovog pola.  

7. Šta mislite o novom TAG Heuer satu Link Lady? 

Dizajn Link Lady se razlikuje od komada koji su inspirisani auto trkama, a koje su toliko blisko povezane sa brendom TAG Heuer. Ipak, on odražava dušu brenda, sa ikoničnim S oblikom kopče na narukvici. To je tako elegantno i udobno. Ja ga obožavam.

8. Satovi su ponekad više muški. Šta je ono što čini Link Lady više ženstvenim, po Vama? Zašto se dopada ženama?   

Link Lady je više nego samo manja verzija muškog sata. Ima osnovne karakteristike TAG Heuer brenda, ali je u isto vreme izrazito ženstven. Postoji mnogo varijacija ženskih satova, onoliko koliko ima tipova žena. Smatram svoj sat jednim od mojih omiljenih komada nakita, on je mnogo više nego samo časovnik. Moj Lady Link izgleda sjajno na crvenom tepihu, kao i u mom svakodnevnom životu.

9. Ova kolekcija satova je potpuno nova za TAG Heuer. Kakav je osećaj biti deo ovog pokretanja nove linije?  

Veoma mi je uzbudljivo da budem deo TAG kontinuirane evolucije, da se od veoma muževnog, prihvati koncept ženstvenijih, glamuroznijih satova. Link Lady je oličenje duha savremene žene, baš kao što tradicionalni TAG dizajn oličava muškarca avanturistu.

10. Šta Vam se dopada u ovoj kolekciji?  

Volim satove, ali mi je uvek bilo teško da pronađem onaj koji bih nosila sve vreme. Šta mi se dopada kod TAG Heuer Link serije je da je to više od sata. To je komad nakita.

11. Kako biste opisali Vaš lični stil? Da li je to sportski, moderan, avangardni ili više elegantan?   

Obično sam opušteno obučena u slobodno vreme, ali bez obzira da li sam neobavezno obučena, moram da se osećam udobno i sigurno u tome što nosim.

12. Kako se odlučite šta ćete nositi od aksesoara?   

Manje je više za mene, definitivno. Osećam da bi aksesoar trebalo da dopunjuje ono što nosite, a ne da nadjača odeću. To je ono što volim u vezi sa Link Lady, što je elegantan i neupadljiv.

13. Kao što znate, Leonardo DiCaprio je u partnerstvu sa TAG Heuer prikupio sredstva za ekološke organizacije. Sada vi podržavate UN Women žene. Šta mislite o društvenoj odgovornosti TAG Heuer-a?

Cenim TAG Heuer-ovu društvenu odgovornost i to je bio važan faktor u mojoj odluci da im se pridružim za ovu kampanju. Veoma je važno da kompanije i pojedinci nastoje da naš svet učine boljim mestom i ja sam srećna da mogu da sarađujem sa kompanijom koja to razume.

14. Koji je vaš najveći izazov u životu i šta će biti vaš sledeći?   

Ne mislim o izazovima, smatram ih mogućnostima da učim i rastem. Smatram da je karijera koju imam veliki dar, i trudim se da nikad ne izgubim iz vida koliko sam srećna što mogu da radim ono što radim. Radujem se mogućnostima da pronađem nove i različite načine da se izrazim kreativno i podelim ono što sam naučila sa drugima.

15. Koja je vaša životna filozofija? 

Uvek budite zahvalni.

Luxury Experience