Gvinet Paltrou i Hugo Boss

Više slika

Više slika

Predstavljamo intervju sa ovom damom...

1. Vi ste novo lice BOSS Nuit Pour Femme – po vašem mišljenju, kako oličavate BOSS ženu?

Gvinet: HUGO BOSS je veoma snažan brend, uspešna je kompanija i imaju stvarno odane kupce. BOSS žena je osoba sa više lica – fokusirana je, stabilna, vredna, ali istovremeno potpuno ženstvena. Sviđa mi se ideja da žena može da bude sve to, i više. Ne morate da budete usmereni samo na karijeru, već možete da se igrate s decom kod kuće, budete ljubavnica svom mužu, kuvate i sređujete kuću. Možete da radite u bašti, a da istovremeno na poslu ’razbijate’. Sviđa mi se ideja o modernoj ženi koja je uspešna na svim poljima, zato što mi i jesmo takve. Pomislila sam: „Odlično, i ja tako mislim.“ I zato je ovo bila dobra prilika za mene, koja je rezultirala dobrom saradnjom.  

2. Šta mislite o novom BOSS NUIT Pour Femme mirisu?

Gvinet: Zaista mi se dopada! Veoma je svež, nekako miriše na sreću i poletnu energiju... Istina je da miriše na iščekivanje noćnih sati. Čini me budnom, da tako kažem. Ženstven je, ali i snažan.

3. Opišite nam parfem u tri reči.

Gvinet: Za mene je on cvetan, elegantan i nekako pun.

4. Kojih se saveta za lepotu apsolutno pridržavate?

Gvinet: Dovoljno sna, ljubav, vežbanje, voda – to je to.

5. Koje komade odeće apsolutno morate da imate?

Gvinet: Malu crnu haljinu i blejzer. Mislim da su zato i angažovali mene, zato što često nosim baš tu kombinaciju.

6. Da li smatrate da postoji veza između parfema, šminke i mode?

Gvinet: Naravno – mislim da su sve to načini izražavanja za ženu, stvari koje joj pomažu da odluči kako da se predstavi svetu. Mislim da moda, šminka i miris čine upravo to. Pružaju priliku da izrazite sebe.

7. Bez kojih modnih komada ili proizvoda za lepotu jednostavno ne možete da zamislite život?  Nešto što vas nikad ne izneveri.

Gvinet: Pa, svakako je tu mala crna haljina, ali i crni kombinezon – jednostavan je za nošenje, sve u jednom komadu. Kod mene je glavna lakoća nošenja, tako da mi se čini da sam oduvek bila nekako uniformisana. Uvek sam imala farmerke i blejzer u dnevnoj varijanti, a za veče haljinu ili nešto jednodelno. Dokle god je lako za nošenje, meni odgovara. Što se tiče lepote, moj ritual nege je veoma, veoma jednostavan – privatno ne koristim šminku zato što ne želim da je koristim, jedino bez čega ne mogu su hidratantna krema i maskara.

8. Kako je izgledalo snimanje reklame sa Jordan Skot?

Gvinet: Mislim da je Jordan veoma talentovana, ima dobru moć vizuelizacije i tačno zna šta hoće. Sviđa mi se što sam radila sa ženom, to je bilo sjajno i veoma lepo iskustvo. Iako je snimanje trajalo danima, od jutra do mraka, bilo je nekako lako, puno pozitivne energije.

9. Recite nam nešto o vašim hobijima – šta volite da radite kada ne radite?

Gvinet: Volim da kuvam, mnogo vežbam i plešem. Kada vežbam, to mi je nekako poput hobija, isto važi za ples. Bavim se i unutrašnjom dekoracijom, volim te domaćinske stvari. I to je to – zapravo, samo za takve stvari imam dovoljno vremena.

Pogledajte reklamu:

Izvor: Grazia.rs

Luxury Experience