Velikodušnost bez premca: vlasnica kompanije Spanx nagradila sve zaposlene NEVEROVATNIM bonusom

Mnogi poslodavci, vlasnici kompanija i veliki direktori širom sveta nisu svesni vrednosti svojih radnika, pa ih tretiraju kao potrošnu robu i robote koji mogu raditi bez prestanka…

Ali, tu su i oni drugi koji daju sve od sebe da se zahvale ljudima koji su bili uz njih od samog starta, dok su postizali uspehe ili nizali neuspehe. Na primer, priča o kompaniji Spanx je veoma inspirišuća. Sara Blejkli pokrenula je ovaj posao sa 5.000 dolara iz svoje lične ušteđevine, a sada njena kompanija vredi 1.2 milijarde dolara. Sara je svesna koliko je suza i znoja prolila kako bi njena kompanija postala ovoliko vredna, ali je takođe svesna i svake osobe koja je radila za nju i pomogla joj da dostigne to neverovatno bogatstvo. Pre samo nekoliko dana, Sara je organizovala zabavu za svojih više od 500 zaposlenih – od direktora do higijenskih radnika, koje je iznenadila i ostavila bez teksta poklonivši im avionske karte prve klase i 10.000 dolara za trošak!

CEO kompanije želela je da podeli svoju sreću sa svojim radnicima, a šlag na torti krije se u tome što ih avionske karte koje su dobili mogu odvesti do bilo koje svetske destinacije. Sara je ovaj veličanstveni trenutak podelila na svom Instagram nalogu: “Iza scene u kompaniji Spanx kada sam rekla svojim zaposlenima (nekima uživo, a nekima preko zuma) koliko smo vredni i da smo sklopili novo partnerstvo sa kompanijom Blackstone. Bila je to emotivna objava ispunjena suzama radosnicama.

Suze su krenule da teku kao reka kada sam svim svojim zaposlenima poklonila po dve avio-karte prve klase za bilo koju destinaciju na svetu uz 10.000 dolara džeparca za put. Zaista želim da svako od mojih zaposlenih ovaj trenutak proslavi na svoj način i stvori uspomenu koju će pamtiti do kraja života. Živeli za 21 godinu magije i mnoge godine koje nam tek predstoje!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blakely (@sarablakely)

Sara Blejkli sklopila je privatno parterstvo sa kompanijom Blackstone, što je njenu vrednost prenelo preko ciljane cifre od milijardu dolara. Blejkli će nastaviti da bude CEO i većinski deoničar svog brenda. Kako saznajemo, poklon koji je podelila svojim radnicima koštao ju je oko 10 miliona dolara!

Luxury Experience