YAS VICEROY ABU DHABI HOTEL

Ukoliko želite da osetite glamur u modernoj oazi, uzbuđenje uz vrhunske sportske događaje ili relaksirajuće momente u zoni za opuštanje, Yas Viceroy Abu Dhabi je pravo mesto za vas…

Yas Viceroy Abu Dhabi hotel se nalazi na prirodnom ostrvu Yas u Abu Dabiju, pored marine Yas i trkačke staze Yas Marina Circuit, na kojoj se svake godine održava trka „Formule 1“, kao i drugi vrhunski sportski događaji. Karakteristični Yas Viceroy Abu Dhabi hotel je dizajniran tako da objedinjuje estetiku, brzinu i prizor.

Hotel Yas Viceroy Abu Dhabi se sastoji iz dve zasebne zgrade, spojene mostom, koji se nadvija nad trkačkom stazom. Marina Yas, trkačka staza i prvi Yas Links Golf teren sa 18 rupa u regionu, predstavljaju odlične mogućnosti za rekreaciju, a ništa manje impresivni su i spa sa 9 prostorija, teretana i impozantni bazeni na krovu Yas Viceroy Abu Dhabi hotela, kao i Yas šoping centar od 269,000m2 koji će biti otvoren u novembru ove godine.

Yas Viceroy Abu Dhabi hotel je zaista veličanstveno mesto, sa 499 predivno raspoređenih i uređenih soba i apartmana, opremljenih najmodernijim pogodnostima i tehnologijama. Kako kročite u ovaj hotel, ulazite u prefinjeni Lobi, koji je ukrašen modernom interpretacijom arapskih prozora, gde lagani beli rešetkasti zidovi odvajaju privatne zone u prostoru, u kojem se inače kreće veliki broj ljudi. Predivni kontrast je postignut korišćenjem tapeta tamno ružičaste i indigo boje, radi kreiranja prirodnijeg ambijenta. Najjači utisak pri ulasku u hotel Yas Viceroy Abu Dhabi će svakako ostaviti nasmejano osoblje, koje se svakom gostu obraća imenom.

Ono što vas prvo privuče kada kročite u prostranu Deluxe sobu od 54 kvadratna metra, izuzev modernog dizajna nameštaja, je predivan pogled koji vas mami da se opustite na terasi. Imala sam prilike da uživam u ovim predivnim prizorima sa terase, kao i iz izdvojene dnevne zone, koja je orijentisana ka umirujućujoj Yas Marini. Originalni dizajn sobe je postignut upotrebom ručno izrađenog nameštaja, koji prati formu samog objekta da bi se postigao najboji efekat za relaksaciju.

Sa istom orijentacijom, hotel Yas Viceroy Abu Dhabi vam može ponuditi i Glamorous Apartmane, veličine od 102 do 409 kvadratnih metara, koji vam nude veličanstvene poglede i na Yas Marinu i na Yas Marina Circuit. Ukoliko želite da iskusite nešto zaista posebno, onda bi trebalo da odsednete u jednom od dva prostrana i sjajna dupleks Presidential Apartmana, koji vam nude preko 400 kvadratnih metara prostora i komfora, sa panoramskim pogledom, privatnom kuhinjom, elegantnom i formalnom trpezarijom, terasom sa privatnim bazenom i liftom koji vas vodi direktno do privatnih prostorija za tretmane.

ESPA spa je više puta nagrađivan i sastoji se od devet sjajnih soba za tretmane i neverovatnom prostorijom za relaksaciju. Inspirisan je islamskom arhiktekturom, što predstavlja savršen pokušaj interpretacije tradicionalnog turskog kupatila. Konstruisana oko centralnog cilindričnog stuba, kružna sauna je izgrađena u celosti od kamena. Stub otkriva unutrašnje jezgro, sa hlađenim podom, kao i osvetljen plafon sa nebeskim motivima. Gde god da se osvrnete, verujem da ćete uživati u svakom momentu, jer su vam osobe iz ESPA na raspolaganju.

Kada govorimo o restoranima i barovima, gosti na raspolaganju imaju 6 restorana, uključujući i internacionalni, indijski tandori, italijanski, pan arapski, japanski,  i restoran sa specijalitetima jugoistočne Azije.

Amici restoran je savršen za večere sa prijateljima i porodicom, u opuštenom i rustičnom ambijentu, uz uživanje u preukusnim i klasičnim italijanskim specijalitetima, kao što su tradicionalne paste i pizze, direktno iz pećnice na drva, praćene izvrsnim izborom pića, kako bi iskustvo bilo kompletno. Ukoliko posetite Amici restoran, imate opciju uživanja u obroku u njihovoj prestižnoj sali, ili pak na mirnoj terasi sa rajskim okruženjem. Ceo koncept je fenomenalno osmišljen, hrana je preukusna, a osoblje prijatno i nenametljivo. Uživala sam u večeri i sa moje strane imam velike pohvale. Preporučujem svima!

Skylite je veoma popularni bar na krovu Yas Viceroy Abu Dhabi hotela. Uz modernu house muziku stalnog DJ Anya-e, osvežavajuća piča i večeri ispunjenih modom, Skylite postao je mesto sastajanja svih ljubitelja mode i muzike, kao i društvene elite. To je savršeno mesto za koktel posle posla, provođenje prijatnog vremena sa prijateljima ili romantični sastanak sa voljenom osobom. Uživajte u beskrajnim noćima pod Yas Vicerory Abu Dhabi senzacionalnim osvetljenjem...

Svaki gost prestižnog Yas Viceroy Abu Dhabi hotela ima na raspolaganju besplatno korišćenje wireless interneta, privatnu 24-časovnu sobnu uslugu i još mnogo toga. Ovo dovoljno govori o sposobnosti i posvećenosti osoblja Yas Viceroy Abu Dhabi hotela i same hotelske filozofije; oni su tu da vam boravak u luksuznom Yas Viceroy Abu Dhabi hotelu učine što lepšim i ispunjenijim, brinući se za svaku vašu potrebu, svaki hir i svaku želju.

Ukoliko biste želeli da se upustite u istraživanje okolnog prostora, Yas Viceroy Abu Dhabi hotel nudi vam besplatni prevoz i pristup Yas Plaži na Yas Ostrvu, koje se nalazi veoma blizu ovog prestižnog smeštaja. U neposrednoj blizini su vam i mnogi izvori zabave i atrakcije kao što su Yas Waterworld, Ferrari World Abu Dhabi, Yas Links Golf Teren, Yas Marina Circuit i Yas Marina.

Spolja, Yas Viceory Abu Dhabi hotel je ukrašen neverovatnim LED osvetljenjem koje se može primetiti sa velike razdaljine, imitirajući bacanje mreže za pecanje, dok se sam dizajn Yas Viceroy Abu Dhabi hotela perfektno slaže sa okruženjem, kako zbog ergonomije, tako i zbog sredine sa brzim automobilima i jahtama. Vizuelni efekat je zadivljujući, uz refleksiju hiljade svetiljki uperenih ka nebu, moru i pustinji.

Yas Viceory Abu Dhabi hotel se nalazi na samo 25 minuta od centra Abu Dabija, koji je ispunjen mnogim kulturnim atrakcijama i okupan suncem koje večno sija…

Jednostavno, bilo da ste unutra ili napolju, hotel Yas Viceroy Abu Dhabi vas ne može ostaviti ravnodušnim, jer ćete uživati u predivnim vizurama, gde god da se zateknete... Sigurna sam da ćete doživeti nezaboravno iskustvo...

Autor: Mina SREĆO

Za više informacija posetite: Yas Viceroy Abu Dabi 

Slike: Yas Viceroy Abu Dabi 

Luxury Experience