Putovanje postaje mnogo komfornije uz Mastercard Travel Rewards

Suština nije samo u putovanju, već u svim nezaboravnim uspomenama koje stvaramo dok upoznajemo nova mesta i nove ljude. Ukoliko ste rešili da ovog leta sami budete kovač svoje sreće, ali i svojih budućih uspomena, pozivamo vas da već danas krenete u novu avanturu, koja će vam proširiti vidike...

 

I kad razmislimo, putovanje je jedina stvar na ovom svetu koju plaćamo, a koja nas zauzvrat čini bogatijima. Zato je leto idealno vreme da ponovo osetimo čari neke egzotične destinacije koja će nas naterati da preispitamo recept za odmor iz snova.

 

Svi imamo neku svoju rutinu i pravila kojih se držimo prilikom priprema za polazak na put. Neki od nas su preokupirani svojim prtljagom, drugi proveravaju da li su sa sobom poneli sva dokumenta, dok postoje i oni koji su još pre aerodroma sastavili spisak svih ulica i butika koje će posetiti čim stignu na odredište.

 

Bez obzira na to kojoj grupi putnika vi pripadate, pronašli smo način da vam boravak u inostranstvu učinimo prijatnijim, bezbednijim i mnogo isplativijim iskustvom. Udobnost prilikom čekanja na letove, lakši prtljazi i odabrane pogodnosti u prestižnim radnjama, hotelima i restoranima, sastojci su koji ovog trenutka ulaze u recept zvani „idealan odmor“! Dovoljno je samo da ste korisnik Mastercard Premium kartice, jer u tom slučaju na raspolaganju vam je ceo program za putovanja uz koji ćete moći da uživate u svim svojim avanturama, onako kako vi to i zaslužujete.

muškarac naslonjen na zid slika predeo sa visine
mastercard kartica
mastercard kartica

Spakujte svoje omiljene stvari, proverite da li ste zaključali vrata svoga stana i obavezno još jednom pogledajte da li ste sa sobom poneli Mastercard digitalne pametne asistente, koji će motriti na sve vaše odluke, dok se bezbrižno izležavate na suncu.

BIZNIS KLUB VAM PRUŽA KOMFOR

Da li ste znali da je vaša Mastercard Premium kartica i više od toga? Osim brojnih prednosti na koje ste sasvim sigurno već navikli, uz nju dobijate i mogućnost korišćenja usluga Biznis klubova na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, a da vam za to nije potrebna nikakva prethodna rezervacija. Zapravo, dovoljno je samo da se pojavite i pokažete svoju karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš, a potom možete uživati u trenucima pre leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru.

BRZI PROLAZ NA PREKO 60 AERODROMA

Međutim, to nije jedina usluga koja će vam olakšati i ulepšati boravak na aerodromu - tu je i Brzi Prolaz, koja, usluga koja omogućava da se krećete brže na preko 60 aerodroma širom sveta! Da biste to sebi omogućili dovoljno je samo da se ulogujete na sajt ili skinete aplikaciju Mastercard Travel Experiences, pri čemu ćete odmah prilikom odabira željenog aerodroma dobiti i informaciju koju od aerodromskih kontrola - carinsku, pasošku ili sigurnosnu - možete da ubrzate. Zatim jednostavno rezervišete uslugu i pri dolasku na punkt za dostupnu aerodromsku proveru, zaobilazite red kako biste odmah ostvarili svoj benefit.

PRESSREADER - VAŠ DIGITALNI IZVOR ZABAVE

Bilo da želite da prekratite vreme provedeno u čekanju ili da se opustite, vaš telefon ili tablet vam daju mogućnost da budete u toku sa svim dešavanjima u svetu. Umesto da obilazite trafike u potrazi za najnovijim svetskim izdanjima, sve to i mnogo više sada imate na svom telefonu ili tabletu zahvaljujući usluzi PressReader! Ovaj globalni digitalni kiosk korisnicima Mastercard Premium kartica omogućava pristup najboljim časopisima i svetskim izdanjima iz svih oblasti, i to na čak 64 jezika u isto vreme kada ta izdanja stižu na kioske.

DIGITALNI BODYGUARD VAMA NA USLUZI 24/7

A dok vi bezbrižno uživate u listanju svetskih aktuelnosti, potreban vam je neko ko će voditi računa o vama i pobrinuti se da u svakom trenutku budete bezbedni i sigurni, gde god da se nalazite. Čitav jedan bezbednosni tim sadržan je u besplatnoj aplikaciji Digital Bodyguard, koja vas obaveštava o eventualnim rizicima, ali istovremeno nudi i sve bezbednosne savete kako da izbegnete sve moguće opasnosti. Jednom rečju, više nećete morati da brinete o lošem vremenu ili nekim drugim nepredviđenim okolnostima, jer vaš digitalni asistent to radi umesto vas!

MASTERCARD TRAVEL REWARDS SAMO ZA VAS

MASTERCARD TRAVEL REWARDS SAMO ZA VAS

I na kraju, kao kada deci Deda Mraz donosi poklone ako su bila dobra, vi sami sebi budite taj dobri deka i počastite se onda kada želite, onim što zaista želite. Mastercard vam otkriva način kako da užici koje pružate sebi i dragim osobama budu još lepši, i kjuč je u Mastercard Travel Rewards programu pogodnosti. Ako za vas šetnja Rimom bez posete Furla i Pinko buticima nije kompletna, baš, kao ni odmor u Francuskoj bez odlaska u Printemps luksuznu robnu kuću, onda ne propustite da se registrujete za ovaj program kroz koji ćete ostvarivati keš-bek prilikom plaćanja Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili onlajn, u zavisnosti od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude osvežavaju i proširuju kvartalno.

logo mastercard

Sada, kada pred sobom imate detaljan recept za savršen letnji odmor, ostaje vam samo da sve ove sastojke pomešate i ispunite svoje uspomene nezaboravnim trenucima.

 

Fotografije i video: Kompanija Mastercard