Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Rezervišite WOW vikend od 23.09. - 25.09. samo za sebe! Odmorite svoju dušu i telo...

 

Ključ za uživanje u životu ne krije se u svetu oko nas, već u nama samima, a tajni recept za svoju sreću, blagostanje i mir, otkrili su samo oni najmudriji i najiskusniji, koji su pronašli vreme za sebe i promenili svoje horizonte...

 

Ono što budi vaš duh, najveći je luksuz i stimulans i za vaše telo, a da li postoji veći luksuz od prelepe prirode, jedinstvene mikroklime i kristalno plavog mora? Da li i vi na pomen one čuvene motivacione "živite život punim plućima", odmah udahnete duboko u želji da evocirate opojni miris borove šume, ili do vaših ušiju momentalno dopire šum morskih talasa?

 

Priroda poput školjke u sebi krije mnoštvo jedinstvenih bisera koji, osim što izgledaju bajkovito, u sebi kriju i izobilje lekovitih svojstava. Jedan takav dragulj je i ostrvo Lošinj - posebno lekovito mesto, gde ćete spoznati sve čari wellnessa, ali na najvišem svetskom nivou! Ovog septembra odvojite vreme za sebe i uživajte u jedinstvenom wellness vikendu, od petka 23.09. do nedelje 25.09.2022. u hotelu Bellevue, na WOW Festivalu, trodnevnom spektaklu blagostanja duše i tela, ispunjenim najinovativnijim wellness programom. Ovaj zaista poseban događaj okupiće dosad neviđenu grupu najboljih međunarodnih trenera i gurua za zdravlje i wellness, a gosti i zaljubljenici u zdravi život uživaće u vikendu prepunom energije i brojnim wellness aktivnostima u okviru raznovrsnih masterclass predavanja, pustolovina, spa i beauty tretmana, u predivnoj uvali Čikat.

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Lošinj je dugo bio aristokratska wellness meka i omiljena destinacija slavne porodice Habsburg krajem 19. veka. Jedinstvena mikroklima u kojoj preovladavaju alpski borovi, stotine vrsta lekovitog bilja, kristalno more, 2600 sunčanih sati godišnje, kao i čist vazduh ispunjen morskim aerosolom, čini ga jednim od najfascinantnijih lekovitih okruženja na svetu.

 

„Ostrvo vitalnosti“ svoju popularnu titulu itekako duguje i jednoj od najboljih svetskih Wellnes & Spa ponuda, u okviru luksuznog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, čiji stručnjaci sastojke i inspiraciju za kreiranje wellness iskustva, koje spada u sami svetski vrh, crpe isključivo iz prirodnih blagodeti Lošinja.

 

Na ovoj prestižnoj lokaciji u uvali Čikat možete otkriti luksuzne spa i wellness centre koje predvodi Spa Clinic u Hotelu Bellevue 5*, dobitnik niza nagrada, uključujući „World's Best Hotel Spa“ i „World’s Best Detox Programme“.

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

WOW – „Weekend of Wellness“ koji se održava od 23. do 25. septembra je prava prilika za uživanje u zracima kasnog letnjeg sunca. Ovaj trodnevni bogati program ispunjen pažljivo odabranim wellness sadržajima, oduševiće vas prirodnim bogatstvima ostrva Lošinj i razmaziće vas posebnim beauty & self-care radionicama i neponovljivim gastro užicima. Uzbudljiv program uključuje aktivnosti kao što je meditacija s ronjenjem na dah, pet elemenata Qi Gong veštine, power jogu i metodu disanja koju je razvio Wim Hof. Obnovite energiju i u potpunosti se opustite u okruženju predivnog plavog mora i neverovatne prirode.

 

Možete se upoznati sa kompletnim programom ovog neponovljivog wellness iskustva: 

 

Petak 23. septembar

 

 • S obzirom na to da je reč o događaju pod nazivom WOW Festival, u LH&V-u su se pobrinuli da osiguraju sadržaj koji će u potpunosti opravdati to ime.

 • Atraktivan, dinamičan i zabavan program započinje u petak probranim užicima za telo i duh, a goste već od 7 sati ujutro očekuju uzbudljivi sadržaji kao što su Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run, 5 Elements of Qi Gong i nenadmašni Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue.

 • Kako bi uživali u blagodetima septembarskog popodnevnog sunca, za goste su pažljivo osmišljene i aktivnosti poput Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People i WOW Healthy Happy Hour koji će trajati od 19 do 20 sati, a učesnici programa po završetku dana moći će da se relaksiraju i uživaju u Al Fresco Movie Night-u. 

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Subota 24. septembar

 

Ovaj bogati uvodni program zapravo je tek lagano zagrejavanje za ono što sledi u subotu, koja je osmišljena da bude WOW u svakom smislu te reči.

 

Goste očekuje bogati program za vežbe za telo, radionica i terapeutske aktivnosti za telo i um, kao što su:

 

 • Free-Running Clinic,

 • Yoga for Runners,

 • Boot Camp Outdoor Circuit Training,

 • Bubbly Mani Pedi Cabana,

 • Free Dive Meditation,

 • Sea-Tox Workout i

 • Mega Make-up Masterclass.

 

Uz navedeno subota takođe nudi celodnevni Spa-ahhhh Time u prostorima najboljeg svetskog hotelskog Spa centra prema World Spa Awardsu, a nezaboravna zabava tek sledi uz Beach Party BBQ veče na plaži u čarobnoj uvali Čikat.

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Nedelja 25. septembar

 

 • S obzirom na vrlo bogat i aktivan raspored za petak i subotu, nedelja je kao i na svakom ekskluzivnom vikend eventu LH&V-a rezervisana za opuštanje i uživanje.

 • Za goste će od 9 sati ujutro biti otvoren Recovery Bloody Mary Bar, kada takođe započinje i Recovery Yin Yoga, odnosno terapija zvukom.

 • Kao i u prethodna dva dana, najbolji spa i wellness sadržaji dostupni su tokom celog dana, a tu su i dodatni opuštajući sadržaji poput Wim Hof Method Breath Work & Forest Walk, Bubbly Mani Pedi Cabana i Free Dive Meditation.

 •  

Hotel Bellevue, nosioc nagrade za najbolji hotelski Spa za 2021. godinu, ove godine je ponovo nominovan za ovo prestižno priznanje. Reč je o jednom od najposebnijih i najboljih Wellness&Spa sadržaja na čitavom svetu, a ovaj je festival je posebna prilika da doživite sve čari wellnessa na najvišem svetskom nivou.

Pripremite se za nezaboravni WOW - Weekend of Wellness, na ostrvu Lošinj...

Osim najbolje svetske Spa&Wellness ponude, LH&V se može pohvaliti i jednom od najboljih gastronomskih ponuda na Mediteranu, tako da svi gosti WOW Festivala svoj weekend getaway iz snova mogu zaokružiti u Michelin nagrađivanim LH&V signature restoranima – restoranu Alfred Keller, dvostrukom nositelju Michelinove zvezdice i restoranu Matsunoki, jedinom japanskom restoranu na hrvatskim ostrvima, koji je i nosilac Michelinovog tanjira, a ujedno i najbliži središtu svih zbivanja na WOW Festivalu, jer je lociran upravo u hotelu Bellevue.

 

 • Cena ovog spektakularnog trodnevnog eventa iznosi 180 €, što obuhvata sve aktivnosti, uključujući i Beach Party BBQ.

 • Uživanje u ovim atraktivnim sadržajima dostupno je i za one kojima više odgovara samo jednodnevni aranžman. Za posetioce koji u programu WOW Festivala žele uživati samo u petak ili nedelju, cena iznosi 70 €, dok cena za program u subotu, koji uključuje i Beach Party BBQ, iznosi 100 €.