Fine dining na jadranskom ostrvu Lošinj

Ostrvo Lošinj svojim lepotama mami brojne turiste. No, ono što ih posebno oduševljava na ovom hrvatskom ostrvu su hoteli i njihova ponuda u kojoj možete uživati nezavisno od godišnjeg doba.

Među mnogobrojnim turistima Jadranska obala poznata je po prirodnim lepotama. Isto tako je poznato ostrvo Lošinj, čije su plaže očaravajuće i pozivaju na kupanje, sunčanje, ronjenje i ostale aktivnosti. Ipak, Lošinj nije ostrvo na kojem možete uživati samo u suncu i moru. Lošinj zaslužuje vašu pažnju nezavisno od godišnjeg doba, a posebno će vas očarati hotelskom ponudom.

Na spomen ostrva Lošinj svi ljubitelji vrhunske gastronomije znaju da ih tamo čekaju neka od najboljih gastronomskih postignuća uopšte na Jadranskoj obali i ostrvima. Bilo da preferirate autohtone ostrvske specijalitete ili moderno spremljena jela, sve to možete pronaći u Boutique Hotelu Alhambra i à la carte restoranu Alfred Keller.

 Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Oduševljenje gostiju hotela i obožavalaca fine dining iskustva u potpunosti opravdava restoran Alfred Keller. Priča ispričana na tanjirima ovog restorana kreće od malih lokalnih proizvođača koji s posebnom pažnjom uzgajaju ekološke namirnice. Nakon toga šefovi restorana Alfred Keller kreiraju nezaboravna jela za svako nepce. Na meniju će se naći jela s tartufima, ovčjim i kozjim sirom, creskom jagnjetinom, istarskim boškarinom, kao i svežom ribom i školjkama iz Jadrana, a završnicu na svako jelo stavlja aromatično bilje.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Ukusan obrok u à la carte restoranu Alfred Keller obogaćuju probrana vina iz Alhambra vinoskog podruma koji broji više od 400 vina. Uz to, Alhambra ugošćuje ekskluzivne Wine & Dine događaje na kojima možete probati vina vrhunskog kvalitete iz celog sveta. Jedan takav spektakularan Wine & Dine event održava se od 21. do 23. juna kada će vinarija Château Lafite Rothschild predstaviti sopstvena vrhunska vina kao i marku Champagne Rothschild. Reč je o vinima koja su san svih ozbiljnih ljubitelja i kolekcionara vina. Među njima je svojevremeno bio i američki predsednik Tomas Džeferson.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Avionom do Lošinja

Preporučujemo da od 16. 6. do 27. 9. iskoristite Flight Inclusive ponudu i uputite se na odmor u Alhambru uz besplatan povratni let iz Zagreba kao i povratni transfer od lošinjskog aerodroma do Boutique Hotela Alhambra.

www.losinj-hotels.com · T: +385 (0)51 661 101 · E-mail: booking@losinj-hotels.com

Luxury Experience