Božićna čarolija je posebna u lošinjskom hotelu Alhambra

U lošinjskom Boutique Hotelu Alhambra, jednom od najšarmantnijih hotela na Mediteranu i kruni luksuzne kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, ove praznične sezone goste čeka jedna od najlepših domaćih božićnih bajki, koja pomera granice luksuza i garantuje neponovljiv doživljaj Božića i proslave Nove godine.

Od 23. decembra 2022. do 3. januara 2023, gosti jednog od najboljih 10 hotela u Evropi imaće prilike da iskuse najbolju domaću gastronomsku ponudu s Michelinovim potpisom i da dožive globalno renomirani wellness, koji je zbog svog jedinstvenog pristupa nominovan i za nagradu „World's Best Eco Spa“.

Da su čarolije Božića i jedinstvene uvale Čikat dobitna kombinacija dokazano je mnogo puta, za šta se najviše pobrinuo brend Lošinj Hotels & Villas koji i ove godine u Boutique Hotelu Alhambra za svoje goste priprema nešto zaista posebno. Raskošan božićni vikend započeće na Badnje veče paljenjem lampica na božićnom drvetu uz praznične koktele i gala večerom od pet sledova u elegantnom okruženju Michelin zvezdicom nagrađenog restorana Alfred Keller, u aranžmanu virtuoznog chefa Michaela Gollenza i njegovog tima. Idilično božićno jutro u krugu najmilijih dodatno će upotpuniti božićni brunch uz šampanjac, tradicionalne likere i bogat izbor specijaliteta i prazničnih klasika.

Nakon dobrog obroka, najbolji sledeći korak za um i telo je upravo šetnja na nadaleko poznatom vazduhu ostrva Vitalnosti. Za puni doživljaj tog renomea, pobrinuće se wellness stručnjaci u šetnji šumom “Forest Bathing”, koji će sve prisutne naučiti sve o tehnikama disanja za maksimalno korišćenje svih lekovitih blagodeti ostrva. Vreme iza podneva rezervisano je za „me time“ i užitak u prazničnoj spa ponudi koja objedinjuje vrhunske LH&V wellness tretmane, kao što je višestruko nominovani “Four Precious Plants” i bogati asortiman proizvoda za ulepšavanje i negu kože s potpisom luksuznih brendova, kao što su Augustinus Bader i Furtuna.

Jednako raskošan će biti i doček Nove godine u Boutique Hotelu Alhambra. Ugodni poslepodnevni sati „stare godine“, biće tradicionalno obeleženi otmenom prazničnom atmosferom hotela uz izbor neodoljivih prazničnih poslastica i slanih delicija posluženih uz vrhunske čajeve. Sve to uvertira je u ispraćaj 2022. godine u velikom stilu na novogodišnjoj gala večeri "Diamonds and Pearls", za koju nagrađivani chef Michael Gollenz ponovno čuva najekskluzivnije specijalitete. Zdravice i najlepše želje u krugu porodice i prijatelja, u ponoć će upotpuniti spektakularni vatromet nad uvalom Čikat, nakon kog sledi DJ party sve do jutarnjih sati.

Nakon glamurozne proslave tradicionalno sledi i oporavak uz ekskluzivni novogodišnji Gin&Tonic brunch i uživanje u vrhunskim delicijama, kao što su neodoljive ostrige i razni mesni specijaliteti. Za opuštajući zaključak praznične čarolije u Alhambri tu su i posebno osmišljeni luksuzni spa tretmani koji će zagrejati hladni janurski dan i opustiti um za nove radne i životne pobede u 2023. godini. Svim gostima na raspolaganju je kasna odjava do 16 sati, čime je zagarantovano dovoljno vremena za maksimalno opuštanje. Više informacija o čarobnim praznicima u Alhambri dostupno je na službenom programu.

Luxury Experience