WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

I kada kažemo da je poslednji septembarski vikend u hotelu Bellevue na prekrasnom ostrvu Lošinj bio WOW, to zaista mislimo! Imali smo priliku da nas ugosti najbolji hotelski wellness i spa centar na svetu, zajedno sa profesionalnim timom koji je predvodila uvek šarmantna Melissa Mettler...

 

Prvi WOW Festival održan je od 23. do 25. septembra, gde smo zajedno sa ostalim ljubiteljima lekovite lošinjske prirode i čarobne uvale Čikat, uživali u veoma posebno osmišljenom wellness programu u režiji LH&V-a. Za ovaj neponovljiv doživljaj i potpuni ugođaj, u kojem su nas motivisali da se posvetimo sebi, svom duhu i telu, i gde su potpuno razmazili sva naša čula, pobrinuli su se međunarodno prepoznati instruktori za unikatne programe, kao što su Free-running, Qi Gong, Wim Hof Method, kao i mnoge beauty & self-care radionice.

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

Slobodno možemo reći da smo uživali u trodnevnom spektaklu blagostanja duše i tela, ispunjenim najinovativnijim wellness programom. Atraktivan, dinamičan i zabavan program započeo je već u petak uz pažljivo odabrane užitke, gde smo jutro započeli uz Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run uz švedske stručnjake Sebastiana Seppälä i Isabellu Habijan, kao i 5 Elements of Qi Gong uz britanskog trenera Arrona Collins-Thomasa, iza koga stoji bogato iskustvo treniranja globalnih sportskih zvezda. 
 

<<< Fotografija levo: Danko Šimunović, Buro247

Petak je obeležio i LH&V signature Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue, kao i ostali specijaliteti kuće, kao što su Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People, WOW Healthy Happy Hour i Al Fresco Movie Night. U bogatom subotnjem programu, uz mnoštvo radionica i terapeutskih aktivnosti, kao što su Free-Running Clinic, Yoga for Runners, Boot Camp Outdoor Circuit Training, Bubbly Mani Pedi Cabana, Free Dive Meditation, Sea-Tox Workout i Mega Make-up Masterclass.

Sve na jednom mestu u pravo vreme!

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

Posebno se istakla jedna intrigantna i unikatna aktivnost pod nazivom Wim Hof Method Breathing. Pod vođstvom hrvatskog stručnjaka i sertifikovanog trenera Daniela Skoblara, učenika začetnika ove jedinstvene tehnike Wima Hofa, imali smo priliku da posebnom kontrolom disanja, kao i kupkom u ledenoj vodi, pomerimo granice i otkrijemo nova saznanja o sebi, svom telu i tajnama zdravlja, imuniteta i dugovečnosti.

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

Tokom čitavog dana, imali smo prilike da se prepustimo uživanju u ovkiru Spa-ahhhh Time-a u prostorijama ovog najboljeg svetskog hotelskog Spa centra prema World Spa Awardsu. Na kraju dana, vrhunac uživanja vodio je do restorana Hotela Bellevue, gde smo dočekani pravom BBQ i sushi rapsodijom.

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

Uz prebogato osmišljene dnevne sadržaje, nismo mogli da postignemo da sve doživimo u toku prva dva dana, tako da smo nadoknadili propušteno u nedelju, gde smo od ranog jutra počeli sa opuštanjem u Recovery Bloody Mary Baru, i Recovery Yin Yoge, odnosno terapije zvukom. Zadovoljstvo, opuštenost i rasterećenost nakon kompletnog vikenda, ispunjenog lekovitim vazduhom mirisne uvale Čikat, držalo nas je danima nakon povratka, a utisci nakon ovog neponovljivog wellness iskustva koje smo poneli sa sobom, i dalje su fantastični!

Imali smo prilike da se družimo sa Melissom Mettler, direktorkom spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, koja je i glavna kreatorka ovog čudesnog wellness vikenda i saznamo više o kompletnoj ideji:

„Za WOW Festival pripremili smo zaista širok izbor aktivnosti koje će oduševiti svakoga! Wellness je zapravo sve što vam donosi radost! Sport, kretanje, prekrasan pogled na zaliv, učenje nečeg novog, superfood antioksidativni kokteli i zabava. Sve je to wellness, a u to su se tokom vikenda imali prilike uveriti i naši gosti, koje su posebno impresionirale jedinstvene aktivnosti kao što su Wim Hof metoda disanja, kao i naši ekskluzivni wellness i spa programi poput cryo saune, plutajuće masaže i novog Sea-tox programa koji smo upravo pokrenuli u hotelu Bellevue.“

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

„Sudeći po zadovoljstvu gostiju ponuđenim sadržajima, svim čudesnim potencijalima Lošinja kao otoka vitalnosti i našim signature wellness programima koji ne postoje nigde drugo, verujemo da se ovakva događanja mogu razviti u lepu tradiciju i pravi brend, kako  Hotela Bellevue, tako i ostrva Lošinja, a samim tim i čitavog ovog dela Mediterana.“, istakla je Melissa.

WOW vikend na ostrvu Lošinj potpuno je oduševio svoje goste

Ono što budi vaš duh, najveći je luksuz i stimulans i za vaše telo, a da li postoji veći luksuz od prelepe prirode, jedinstvene mikroklime i kristalno plavog mora? Da li i vi na pomen one čuvene motivacione "živite život punim plućima", odmah udahnete duboko u želji da evocirate opojni miris borove šume, ili do vaših ušiju momentalno dopire šum morskih talasa? Ako niste do sad shvatili da je recept za sreću u vama samima, onda je pravo vreme da se posvetite sebi i promenite svoje horizonte. Možda upravo na ovom magičnom ostrvu, Lošinj...