Weekend getaway iz snova - Užitak za vaš duh i telo na ostrvu Lošinj

Više slika

Više slika

Ostrvo Lošinj već se čvrsto etabliralo kao Ostrvo vitalnosti, ali i jedno od najekskluzivnijih odredišta na Jadranu i idealna destinacija za savršeni weekend getaway...

U to će se ponovo moći uveriti i svi oni koji posete WOW Festival koji će se od petka 23. do nedelje 25. septembra održavati u hotelu Bellevue, istaknutom predstavniku luksuzne kolekcije LH&V-a i ponosnom vlasniku najboljeg hotelskog spa centra na svetu. Trodnevni bogati program ispunjen pomno odabranim wellness sadržajima očaraće posetioce blagodetima lekovite lošinjske prirode i čarobne uvale Čikat i razmaziti ih posebnim beauty & self-care radionicama i neponovljivim gastro užicima.

S obzirom na to da je reč o događaju pod nazivom WOW Festival, u LH&V-u su se pobrinuli da osiguraju sadržaj koji će u potpunosti opravdati to ime. Atraktivan, dinamičan i zabavan program započinje u petak probranim užicima za telo i duh, a goste već od 7 sati ujutro očekuju uzbudljivi sadržaji kao što su Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run, 5 Elements of Qi Gong i nenadmašni Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue. Kako bi uživali u blagodetima septembarskog popodnevnog sunca, za goste su pažljivo osmišljene i aktivnosti kao što su Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People i WOW Healthy Happy Hour koji će trajati od 19 do 20 sati, a učesnici u programu po završetku dana moći će da se relaksiraju i uživaju u Al Fresco Movie Night-u.  

Ovaj bogati uvodni program zapravo je tek lagano zagrevanje za ono što sledi u subotu, koja je osmišljena da bude wow u svakom smislu te reči. Goste očekuje bogati program vežbanja, radionica i terapeutskih aktivnosti za telo i um, kao što su Free-Running Clinic, Yoga for Runners, Boot Camp Outdoor Circuit Training, Bubbly Mani Pedi Cabana, Free Dive Meditation, Sea-Tox Workout i Mega Make-up Masterclass. Uz navedeno, subota takođe nudi celodnevni Spa-ahhhh Time u prostorima najboljeg svetskog hotelskog Spa centra prema World Spa Awardsu, a nezaboravna zabava tek sledi uz Beach Party BBQ veče na plaži u čarobnoj uvali Čikat.

S obzirom na vrlo bogat i aktivan raspored za petak i subotu, nedelja je, kao i na svakom ekskluzivnom vikend eventu LH&V-a, rezervisana za opuštanje i uživanje. Za goste će od 9 sati ujutro biti otvoren Recovery Bloody Mary Bar, kada takođe započinje i Recovery Yin Yoga, odnosno terapija zvukom. Kao i u prethodna dva dana najbolji spa i wellness sadržaji dostupni su tokom celog dana, a tu su i dodatni opuštajući sadržaji kao što su Wim Hof Method Breath Work & Forest Walk, Bubbly Mani Pedi Cabana i Free Dive Meditation.

Hotel Bellevue, nosilac nagrade za najbolji hotelski Spa za 2021. godinu, ove je godine ponovo nominovan za ovo prestižno priznanje. Reč je o jednom od najposebnijih i najboljih Wellness&Spa sadržaja na čitavom svetu, a ovaj festival je izuzetna prilika za goste da dožive sve čari wellnessa na najvišem svetskom nivou. Osim najbolje svetske Spa&Wellness ponude, LH&V se može pohvaliti i najboljom gastronomskom ponudom na Mediteranu, pa stoga svi gosti WOW Festivala svoj weekend getaway iz snova mogu zaokružiti u Michelinom nagrađivanim LH&V signature restoranima – restoranu Alfred Keller, dvostrukom nosiocu Michelinove zvezdice i restoranu Matsunoki, jedinom japanskom restoranu na hrvatskim ostrvima i nosiocu Michelinovog tanjira, a koji je ujedno i najbliži središtu svih zbivanja na WOW Festivalu jer je smešten upravo u hotelu Bellevue.

Cena ovog spektakularnog trodnevnog eventa iznosi 180 € i obuhvata sve aktivnosti, uključujući i Beach Party BBQ. Uživanje u ovim atraktivnim sadržajima dostupno je i za one kojima više odgovara samo jednodnevni aranžman. Za posetioce koji u programu WOW Festivala žele uživati samo u petak ili nedelju cena iznosi 70 €, dok cena za subotnji program koji uključuje i Beach Party BBQ iznosi 100 €.

Luxury Experience