LUXURY EXPERIENCE - Vikend u Lux Life stilu

Four Seasons Budapest

LUXURY EXPERIENCE Vikend u Lux Life stilu

Kada poželite potpuni ugođaj za sva vaša čula, opuštanje u luksuznom ambijentu i uživanje u krstarenju između dva srednjovekovna grada, uradite to otmeno i sa stilom!

Jer… Život je lep! Kakve god limite i prepreke da postavi pred nas, uvek je izazov da stignemo do cilja i da uživamo u svakom danu. Život čine svi oni trenuci koji su nam se kroz prošlost urezali u srcu, a činjenica je da kada evociramo naše uspomene, najviše nam naviru interesantni doživljaji i značajni susreti sa putovanja. Tako smo i mi nedavno odlučili da zabeležimo nove impresije, iskočimo iz rutine i za produženi vikend posetimo neke od najlepših evropskih prestonica - harizmatičnu Budimpeštu i šarmantni Prag, koje smo spojili nezaboravnom Rols Rojs avanturom!

Kompletan ugođaj na obe destinacije smo upotpunili uživanjem u najluksuznijem lancu hotela, koji nas je razmazio na prvom koraku. Four Seasons je postao naša nova oaza, melem za dušu i telo, a sigurni smo da ćete i vi, ukoliko već niste, spoznati magiju njihovih spa&wellness usluga, i da ćete uživati u udobnosti njihovih baršunastih kreveta i jastuka. Svim gostima sa istančanim ukusom, Four Seasons je na usluzi 24/7, tokom svih godišnjih doba (kako i sam naziv govori), na neodoljivim destinacijama širom sveta.

Naše prvo odredište bila je Budimpešta, grad burne istorije, sa brojnim znamenitostima i spomenicima, raskošnom arhitekturom, lekovitim izvorima i uređenim banjama, parkovima i trgovima, grad koji se razvio spajanjem Budima, na desnoj i Pešte, na levoj obali Dunava.

Autor teksta: Mina Srećo

Fotografije: ROLLS ROYCE & FOUR SEASONS