Hansar – Osetite trenutak pune radosti i sreće

U samom centru energičnog grada Bangkoka, u elitnoj i mirnoj ulici Soi, ušuškao se hotel Hansar, bajkovita oaza za opuštanje i luksuzno uživanje…

Hansar Bangkok hotel, obeležje elegancije, prefinjenosti i neprikosnovenog komfora, probudiće vaša čula i ispuniće sva vaša očekivanja i sve vaše želje.

Hansar Bangkok hotel je inspirisan veličanstvenom tajlandskom kulturom i velikodušnim duhom Tajlanđana, jer sama reč “hansar”, koja poreklo vodi iz tajlandskog jezika, znači “trenutak potpune radosti i sreće”…

Ovaj hotel je jedno monumentalno zdanje, koje predstavlja ikoničan dizajn, arhitekturalnu eleganciju i vanvremenski stil. Uzdiže se na panorami Bankoka i predstavlja putanju koja vas vodi na put otkrića svega što ovaj magični grad može da vam ponudi. Luksuzni hotel, u samom srcu ove živahne sredine, predstavlja vam spektar inovativnih i prostranih apartmana za goste, sa iznenađujućim elementima i neverovatnom dekoracijom, kao i četiri jedinstvena gastronomska koncepta za uživanje u ekskluzivnoj hrani i piću. Hansar Bangkok hotel, nudi vam šansu da ponovo otkrijete koje su to stvari bitne u životu.

Nedavno sam imala prilike da uživam u “Urban” apartmanu magičnog hotela Hansar Bangkok, sa jedinstvenim atrijumom u svom enterijeru, koji vas pozdravlja odmah po ulasku. Atrijum krasi ozelenjeni zid, obogaćen bujnim tropskim biljkama, koji se prožima i kao detalj na fasadi samog hotela. Kao sinergija eksterijera i enterijera, ovaj jedinstveni metod dekoracije približava vas prirodi i unosi malo spoljašnjeg sveta u unutrašnjost ovog izuzetnog apartmana. Svi zidovi i kompletan nameštaj presvučeni svilom, stvaraju neverovatan ugođaj pri svakom dodiru. U dnevnoj zoni, koja je dekorisana sa stilom i pregršt luksuznih elemenata, nalaze se velike staklene površine sa predivnim pogledom. Iza garniture za sedenje je integrisan veliki radni sto, za sve nas koji volimo da radimo na odmoru ili uživamo na poslu. Klizna vrata sa ogledalima, vode od dnevne zone do spavaće sobe, u kojoj se nalazi mekani i plišani krevet koji vas mami da legnete i odlutate u svoj svet iz snova. Luksuzno kupatilo je fantastično dekorisano i opremljeno za dve osobe, sa transparetnim pregradama i ogledalima, koje u svom sastavu poseduje i veliki garderober. “Urban” apartman je pravo remek delo vanvremenske elegancije, koji predstavlja harmonični i balansirani spoj drveta, vode i kamena, obogaćen svilom na svakom koraku.

Poput “Urban” apartmana, i svi ostali Hansar Bankok apartmani predstavljaju lično utočište koje vam nude svaku luksuznu pogodnost koja vam padne napamet. Ovi prostrani apartmani prilagođavaju se svim vašim potrebama, od “Studio” apartmana, koji su prvenstveno namenjeni poslovnim ljudima i opuštenim putnicima koji traže nešto više od samo obične hotelske sobe, do “Loft” dupleks apartmana, koji su namenjeni zabavi i uživanju sa prijateljima ili porodicom. U ponudi se nalaze i “Edge” apartmani sa neverovatnim pogledom na panoramu grada, iz jedinstvenih visećih ležaljki i intimnih niša, koji vam pružaju fascinantan osećaj uživanja u izlasku ili zalasku sunca, kao i “Vertigo” apartmani, koji  su specijalno dizajnirani za goste koji uživaju u neverovatnim visinama urbanog i luksuznog životnog stila, jer njihove sobe deluju kao da plutaju iznad grada. Veoma su dekadentne i boemski uređene, namenjene isključivo zadovoljstvu.

Kada govorimo o gastronomiji, ovaj hotel vam pruža nekoliko opcija po pitanju obroka u kojima možete uživati. Za doručak se možete odlučiti za neki od brojnih specijaliteta koje vam nudi Eve restoran, a koji potiču iz zapadne i azijske kuhinje. Ukoliko ste raspoloženi za osvežavajuće piće, posetite Zest bar pored bazena. Opušteni ručkovi i užine su ono što je proslavilo renomirani Café Boca, dok je glavno mesto okupljanja bogatih i poznatih u večernjim časovima restoran Vue. U svakom od ovih mesta, osetićete se kao da ste deo kraljevske porodice.

Ukoliko uživate u sportu i aktivnom životnom stilu, preporučujemo vam da posetite fitness centar na dva nivoa, koji ima pogled na savršeno uređeni golf teren i trkačku stazu, koji su deo Royal Bangkok sportskog kluba. Ovaj fitness centar opremljen je najmodernijom fitness opremom, Lifefitness brenda, koja uključuje 3 eliptične mašine sa priključkom za iPod, 3 fitness trake sa iPod priključcima, 2 trenažne bicikle, jednu spravu sa više upotreba, kao što su tegovi za noge, grudni koš, ramena, lateralni tegovi, vežbe u sedećem položaju, ceo komplet tegova za samostalno vežbanje, pun set medicinskih lopti, fitness lopti i joga prostirki. U toku vežbanja dostupni su vam članovi Fitness tima sa posebnim sertifikatima, koji su tu da vas posavetuju i da vam pomognu na bilo koji način.

Kada završite sa vežbanjem i osetite potrebu za opuštanjem, uskočite u fantastični infiniti bazen i osetite se kao da ste jedina osoba na svetu. Ili, ukoliko želite da vam se ugađa na svaki mogući način, posetite hram regeneracije u samom srcu grada, Hansar Luxsa Spa. Ovaj predivni spa centar inspirisan je drevnim tajlandskim tajnama regeneracije i balansiranom prirodnom energijom, a nudi vam jedinstvene tretmane, nakon kojih ćete se osećati kao novi, opušteni i spremni za nove izazove.

Završite vaš dan u Bangkoku posetom Sky Terasi, najnovijem i nedavno otvorenom baru na krovu, koji je izuzetan za održavanja mnogih ekskluzivnih događaja. Na trenutak zastanite, udahnite duboko i osetite čaroliju Hansara – osetite trenutak pune radosti i sreće…

Hansar luksuzni stil je stvoren da vas razmazi, da vam ugađa i da u njemu uživate dok stvarate uspomene koje ćete pamtiti do kraja života…

Autor: Mina SREĆO

Za više informacija posetite: Hansar Bangkok hotel

Slike i video: Hansar Bangkok hotel

Uživajte u snimku!

Luxury Experience