Kako Italijani zamišljaju britanski motor

Ako Betmen kojim slučajem traži novi motor, ovaj je definitivno idealan za njega…

Ova preteća i mračna zver pred vama predstavlja novi Tripla 0.0 675 cc motor, koji je nastao kao delo neverovatno kreativnog tima Italian Dream Motorcycle kompanije, i spreman je da vas proganja u snovima. Moramo priznati da izgleda savršeno.

Poslednji projekat ove italijanske radionice bio je baziran na Triumph Street Triple modelu i nadograđen sa nekim delovima koji su nastali u specijalizovanim radionicama koje proizvode komponente za trkačke motore. Čitav zadnji deo ovog motora je redizajniran, sa samo jednim originalnim delom – u pitanju je mono-shock suspenzija. Sve ostalo je ili napravljeno ručno ili uz pomoć CNC.

Na prednjem delu postoji element u obliku suze, koji je ukombinovan sa mračnim točkovima proizvedenim od metala. Praktično svaki detalj ovog motora prati njegov mračni i preteći izgled.

Nažalost, nemamo previše informacija o performansama ovog motora i specifikacija, ali znamo da dolazi sa 675 cc motorom sa tri cilindra, ima prilagođeni pogon i veoma interesantni izduvni sistem.