Letenje prvom klasom Emirates upravo je postalo još luksuznije

Da bi vaše putovanje zaista bilo nezaboravno, Emirates nudi samo najbolje na svetu, kao što je retki Dom Perignon.

Prošlog meseca smo govorili o novim investicijama avio kompanije koja planira da uloži ne manje od 2 milijarde dolara kako bi poboljšala iskustvo svojih putnika. Emirates su upravo najavili novo partnerstvo sa poznatim brendom vintage šampanjca! Putnici prve klase mogu naručiti retki Dom Perignon Plenitude 2 na odabranim rutama do kraja oktobra.

Dom Perignon je jedan od najcenjenijih, luksuznih šampanjca na svetu, a Emirates je jedina avio-kompanija sa ekskluzivnim ugovorom da ga služi u avionu. Posle skoro 15 godina spore transformacije u podrumima, Dom Perignon proširuje svoju energiju i uzdiže se do vrhunca suštinske, blistave vitalnosti, u svom novom stanju Plenitude. Retka berba iz 2003. je ograničeno izdanje, čineći deo impresivnog portfolija ekskluzivnih vina, šampanjca i žestokih pića kompanije Emirates.

Emirates veoma ozbiljno shvataju svoj vinski program i uložili su više od milijardu dolara u proteklih 16 godina. Šampanjac Plenitude 2 je savršen pratilac sa kompleksnom spiralom aroma koje se vremenom otkrivaju u čaši. Putnici prve klase mogu da provere da li će Plenitude 2 biti uslužen na njihovom letu tako što će pregledati opciju “What’s on your flight“ na sajtu Emirates ili putem aplikacije.

Druga značajna poboljšanja uključuju nove menije koje je dizajnirao nagrađivani tim kuvara. Veganski meni za one koji vode računa o svom zdravlju upotpunjen je biljnim obrocima. Apsolutno dekadentno iskustvo šampanjca sa neograničenim porcijama persijskog kavijara ponuđeno je kao deo „usluge ručanja na zahtev“.

Emirates je takođe kreirao filmski meni zajedno sa bioskopskim grickalicama i 5.000 kanala na sistemu za zabavu u letovima kompanije Emirates.

Luxury Experience