Sve za lajkove: imućni influenser postavio Rolls-Royce Ghost na krov Hummera H2 i vozio se javnim putem

Zamislite da se vozite ulicom, obavljate svoje svakodnevne poslove, i odjednom pored vas primetite čudnu konstrukciju u kojoj je jedan automobil privezan za krov drugog; kako biste reagovali?

Verovatno će mnogi od vas pomisliti da se radi samo o bogatim klincima koji se trude da steknu popularnost na internetu ovim glupim trikom. Nedavno smo naišli na video na YouTube platformi u kojem se vidi kako influenser iz Kazahstana radi ovo u cilju dobijanja više pregleda i pratilaca. Ali ono što nas je iznenadilo bio je izbor automobila za izvođenje ovog trika. Umesto da koriste jeftine, oštećene automobile, influenser i njegovi prijatelji odabrali su Rolls-Royce Ghost i postavili ga na krov Hummera H2 SUT (Sports Utility Truck).

Video, koji je objavio YouTube kanal RB Life, traje 10 minuta i na kazahstanskom je jeziku, što nam gotovo onemogućava da razumemo šta influenser i njegovi prijatelji govore tokom videa. Međutim, ono što rade je prilično jasno! Nakon što predstave Ghost i Hummer H2, oba u žuto-crnoj kombinaciji boja, koriste veliku dizalicu da podignu britanski luksuzni sedan u vazduh i postave ga na vrh H2. Čak su koristili i posebno dizajniran drveni krovni nosač na koji su postavili Ghost na krov ogromnog SUV-a. Ghost je osiguran na svojoj poziciji koristeći više kaiševa koji su omotani oko bull bara H2 i relinga za teret.

Kada su završili sa „konstrukcijom” ovog neobičnog dvostrukog vozila, ekipa se zaputila ulicama Almatija u Kazahstanu, gde su zapanjeni pešaci i vozači stali da fotografišu i snimaju video zapise ovog neobičnog sklopa. Očigledno, prijatelji influensera snimaju reakcije šokiranih posmatrača za YouTube video. U jednom trenutku, čak su vozili H2 sa Ghostom na krovu do benzinske stanice da napune rezervoar luksuznog sedana.

Video izgleda kao da je loše montiran sa loše sekvenciranim klipovima, što bi mogao biti razlog zašto je dobio malo više od 13 hiljada pregleda u dve nedelje od kada je objavljen. Ili su ljudi možda izgubili interesovanje za takve glupave trikove. Ipak, ono što nas je najviše impresioniralo bila je snaga Hummera H2, koji, iako je u pitanju izuzetno snažan SUV, nije napravljen da podrži ogroman automobil na svom krovu. Uzimajući u obzir da Rolls-Royce Ghost teži više od 2.500 kg, činjenica da su krov i suspenzija H2 mogli da podrže takvu težinu je neverovatna!

Luxury Experience