Na prodaju automobil u kom je ubijen Tupak

Ukoliko ste obožavatelj Tupaka, priča o njegovoj tragičnoj smrti verovatno vam ne pada lako…

Slavni reper je ubijen hicima iz pištolja 7.septembra 1996.godine, dok se vozio duž Las Vegas Strip, sa su-osnivačem Death Row Records, Sudž Najtom. Ipak, kako bi vam pomogli da sačuvate uspomenu na njega, jedna kompanija odlučila je da na prodaju stavi njegov ikonični BMW automobil, u kom se vozio kada je poginuo.

BMW 750iL je klasični automobil i jedan od Tupakovih omiljenih četvorotočkaša. On u sebi sadrži 5.4 litarski 12V 12 cyl benzinski motor, a opremljen je petostepenom automatskom transmisijom. Eksterijer automobila urađen je u crnoj boji, dok je njegov enterijer kreiran od crne kože, a sve to je predivno restaurirano i obnovljeno, s obzirom na to da je bilo oštećeno tog kobnog dana kada je čuveni muzičar ubijen. Automobil i dalje ima nekoliko rupa od metaka, a nudi se bez ikakve garancije.

Prema izveštajima, restaurirani crni sedan je prethodno ponuđen na prodaju više puta. Poslednji put je bio prikazan u emisiji Pawn Stars koja se emituje na History kanalu početkom 2018.godine, kada je bio ponuđen sa cenom od 1.5 miliona dolara. Trenutno, on se može kupiti preko Celebrity Cars sajta, sa cenom od 1.75 miliona dolara.