Lamborghini Urus dobija prilagođeni bedž optočen draguljima

Lamborghini Urus je verovatno najbolji SUV koji se novcem može kupiti.

Ipak, neki kupci nastavljaju da istražuju načine da italijanski super-SUV učine ekstremnijim i ekstravagantnijim nego što već jeste. Dizajner nakita sa sedištem u Londonu, Bobi Vajt, nedavno je kreirao Lamborghini oznaku prekrivenu dijamantima u vrednosti od 40.000 dolara, koju je naručio vlasnik Lamborghini Urusa po imenu Roberto.

Bobi je poznat po stvaranju zadivljujućih predmeta optočenih draguljima, a Lamborghini oznaka napravljena po narudžbi pokazuje njegovo umeće kao juvelira. Vajt je vizuelno dokumentovao ceo proces od pravljenja bedža do primene na Urusu na svom najnovijem video snimku na YouTube kanalu.

Bobi Vajt počinje pravljenjem osnove značke od belog zlata zajedno sa obrisom ploče od žutog zlata. Kao sledeći korak, umetnik nakita nastavlja da dodaje dijamante jedan po jedan. Vajt je izabrao crvene, zelene i prozirne dijamante kako bi formirao italijansku zastavu, koja služi kao pozadina za bika koji je ručno izrađen od čistog zlata. Da bi zaokružio oznaku prekrivenu dragim kamenjem po meri, Vajt je na zlatnu ploču laserski urezao „Lambo“.

Kako je izgledao pravljenje bedža od dragulja možete pogledate u video snimku: