Zlatni kapućino od 25 evra rasprodat je za ovogodišnje praznike

Dubai je postao skoro sinonim za raskoš i malo je mesta gde je to tako očigledno kao u hotelu Burj Al Arab, koji je poznat kao najluksuzniji na svetu.

Ove zime hotel želi da dnevni rutual većine ljudi pretvori u luksuzno iskustvo i umesto uobičajene kafe svojim gostima nudi kapućino napravljen od pravog 24-karatnog zlata. Hotel je došao na ovu ideju poslušavši želje svojih veoma bogatih gostiju, koji su želeli nešto drugačije.

Tako su kapućinu dodali veću količinu jestivog zlata od 24 karata i predstavili vrhunski zlatni kapućino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burj Al Arab (@burjalarab)

Ultimate Gold Cappuccino je u ponudi u salonu Sahn Eddar, koji se nalazi u atrijumu hotela. Kafa se pravi od 100% zrna arabike, koja se zatim kombinuje sa penastim mlekom koje je pomešano „sa izdašnom količinom luksuznog 24-karatnog zlata“. Piće (sigurno za konzumaciju) je zatim posuto zlatnim pahuljicama i dizajnom Burj Al Arab. Ko naruči kapućino dobija i čokoladni marshmallow, posut finim zlatnim listićima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burj Al Arab (@burjalarab)

Zlatni kapućino je serviran u setu od porcelana koji je takođe ukrašen zlatom. Ako se pitate da li će vas ovaj kapućino koštati više od vaše uobičajene jutarnje šoljice kafe, onda je odgovor potvrdan jer košta oko 25 evra, ali cena ne smeta onima koji ga naručiju.

Luxury Experience