Uživajte u vrhunskim Dolce & Gabbana poslasticama

Neverovatno je kako modni brend Dolce & Gabbana predstavlja esenciju Sicilije, najvećeg italijanskog ostrva ispunjenog veličanstvenim plažama, šarmantnim selima i gradovima, kao i brojnim antičkim ruševinama i arheološkim nalazištima...

Nismo nimalo iznenađeni činjenicom da slavni modni dvojac upravo u Siciliji pronalazi svoju inspiraciju za sve što rade. Njihova najnovija saradnja, koja nas asocira na rajsko ostrvo u srcu Evrope upravo je sklopljena sa poslastičarskom radionicom Fiasconaro. Ovog puta, dva brenda se vraćaju na scenu lansirajući jedinstvenu kolekciju limenki koje sadrže unikatni recept za tipični milanski panettone. Dragocene limenke u sebi čuvaju veličanstveni ukus zahvaljujući receptima za „made in Italy“ poslastice, kao što su glazirano kestenje i Gianduia Panettone, sicilijanski pistaćo Panettone, Citrus i Saffron Panettone.

Ukoliko ste oduvek želeli da ponesete komadić Sicilije sa sobom gde god da krenete, ova saradnja vam to omogućava. Svaki panettone je ručno obmotan specijalnim papirom, a predstavljen je u sopstvenoj limenci ograničenog izdanja koja je dekorisana sicilijanskim motivima.