Unikatno gastronomsko iskustvo

Francuska je zemlja sa interesantnim iskustvima na sve strane – od interesatno obučenih Francuskinja, preko načina života, pa sve do gastronomije…

Zaista, to je zemlja koja vam može ponuditi mnogo toga što samo tu možete pronaći i nigde više. Obično, putovanje u Francusku ostane kao uspomena za ceo život, koju rado prepričavate svakoj osobi koja je voljna da vas sasluša. Pored brojnih znamenitosti i interesantnih stvari koje možete videti, francuska vam nudi i brojne stvari koje možete probati. Ovoga puta ne pričamo o kolačićima i kroasanima, već o nečemu mnogo jedinstvenijem.

Kada govorimo uopšteno o gastronomiji, znamo da su mnoge stvari, jela i pića, kao i sami ukusi odavno utemeljeni kako u tradiciji neke zemlje, tako i u internacionalnim jelovnicima koji su u ponudi. Kada želite da predstavite neki novitet u tom polju, morate se mnogo potruditi, jer je veći deo kombinacija sastojaka već isproban i osmišljen, pa vam je ostalo prilično malo izbora. Ipak, ljudi koji rade u Bompas & Parr francuskom kulinarskom studiju, osmislili su nešto što do sada nismo mogli da probamo, a ni da zamislimo, i naravno, dali mu prilično visoku cenu.

Oni su lansirali koktel radionicu, tokom koje predstavljaju svoje načine za mešanje pića, bilja, začina i ljudskih suza. Da, dobro ste čuli – ljudske suze su sada spremne za konzumaciju, naravno, nakon procesa pasterizacije.

Ljudi koji su odgovorni za ovu inovaciju su Sem Bompas i Hari Par, koji zajedno čine najuzbudljiviji duo u kulinarskim eksperimentima. Oni često demonstriraju svojim posetiocima čuda koja se mogu napraviti sa određenim elementima, koje na taj način uvode u svoje kulinarske tajne.

Ako želite da učestvujete u njihovoj radionici miksologije, moraćete da izdvojite dosta novca, iako se još uvek ne zna tačna cifra. Vaše suze će biti ekstraktovane na različite metode, uključujući masažu i mentol, pre nego što ih dodaju alkoholnim pićima. Potom, svoje piće i suze možete poneti kući, u posebnom poklon pakovanju. 

Luxury Experience