Spektakularno uskršnje jaje napravljeno za Mandarin Oriental u Parizu

Dizajnerka nakita Katerina Murino i poslastičar Adrijano Bokolo napravili su za Mandarin Oriental, Pariz čokoladno uskršnje jaje koje se razlikuje od bilo kog drugog!

Spektakularna kreacija dolazi sa srebrnim filigranskim priveskom u obliku jajeta, na čiji dizajn je uticao rad drevnih zanatlija sa Sardinije. Još jedno ograničeno izdanje koje je napravila Katerina uključuje izuzetan pojedinačni primerak priveska izrađenog od ružičastog zlata i safira.

Što se tiče jestivog dela, Adrijano je kreirao delikatnu skulpturu u obliku jajeta od čiste madagaskarske čokolade. Kreacija je oklopljena hrskavim lešnikom i nalazi se na jastučiću od pralina fleur de sel, sa dragocenim priveskom skrivenim unutra. Na kraju, osnova kreacije je ispunjena malim čokoladnim bombonima napravljenim od likera od sardinske mirte.

Sav prihod od prodaje uskršnje kreacije će ići Amref Health Africa, vodećoj afričkoj zdravstvenoj nevladinoj organizaciji (NGO), kojoj je Katarina kuma.

Ako želite da nabavite ovo jedinstveno čokoladno jaje, biće dostupno od 10. do 18. aprila 2022. i svaka narudžbina biće ručno izrađena kako bi bila još posebnija!