Sladoled inspirisan modom

Kao rezultat saradnje Magnum brenda i italijanske modne kuće Moschino, sladoled koji je kreirao Džeremi Skot će biti dostupan za kupovinu u Magnum x Moschino Pleasure Store pop up butiku u Londonu, pored brojnih drugih izvrsnih stvari.

Lansiran 29.juna, ovaj pop up butik će biti otvoren do 10.septembra, gde svi ljubitelji sladoleda mogu uživati i personalizovati svoje Magnum kreacije. Na raspolaganju je čitav dipping bar, koji sadrži preko 20 topinga – od morske soli crne lave, do kranča od borovnice.

Interaktivna iskustva i događaji su interesantan način promovisanja saradnje, a Skotov stil i Moschino smelost su sasvim očigledni u ovom prostoru. Inače, Moschino i Magnum su proširili svoju saradnju i kreirali Release the Beast kampanju koja slavi Magnum Double i ohrabruje fanove brenda da oslobode svoju hrabrost i stav.

Ovo inače nije prvi put da Magnum sladoledi sarađuju sa modnim kućama – pre skoro tri godine, oni su sarađivali sa Dolce & Gabbana brendom i zajedno kreirali dizajnersku liniju sladoleda ograničenog izdanja.