Savršen koktel kod kuće uz Zerica Mix&Go

Više slika

Više slika

Sicilijanska kompanija Zerica predstavlja Mix&Go!, inovativnu i intuitivnu mašinu za koktele koja omogućava svima da pripreme savršen koktel kada god požele...

Kao dobitnik Smart Label Awards 2023, priznanja posvećenog inovacijama u sektoru profesionalne ugostiteljske industrije, koje promoviše Host - Fiera Milano u partnerstvu sa POLI.design i pod pokroviteljstvom ADI (Udruženja za industrijski dizajn), Mix&Go! je bez premca na tržištu po dizajnu i performansama.

Uređaj nudi personalizovani izbor do 16 osnovnih sastojaka i omogućava izbor iz menija klasičnih koktela sa preko 400 recepata, koje možete napraviti brzo i lako. Samo pratite jasna uputstva, dodajte led i krišku limuna i to je to.

Proizvod je dostupan u dve verzije: Élite, namenjena domaćinstvima sa 8 linija + 2 za hladnu i gaziranu vodu, i PRO, namenjena ugostiteljskom sektoru sa ne manje od 16 linija + 2 za hladnu i gaziranu vodu, koja se ističe kombinacijom snage i efikasnosti.

Kompaktan, lagan i zabavan, Mix&Go ima brzo i precizno doziranje bez grešaka ili otpada. Uključuje intuitivni touchscreen za odabir različitih funkcija, sa izborom koktela koji se automatski ažurira u zavisnosti od dostupnosti sastojaka.

Kao što je to slučaj sa svim Zerica proizvodima, i njime se može upravljati i na daljinu preko računara ili mobilnog telefona, koji čak proverava broj napravljenih koktela. Ovaj inovativni proizvod omogućava programiranje perioda 'isključeno' ili 'samo voda' i preuzimanje novih recepata. Dodatna funkcija je mogućnost doziranja pojedinačnih pića ili točenje obične i gazirane vode.

Posebnost

Jedinstven na tržištu, Mix&Go je lagana (samo 6 kg) prenosiva mašina, tj. lako se može premestiti iz jedne prostorije u drugu. To omogućava uživanje u izvanrednim koktelima u bilo kojoj prilici i na bilo kom mestu.

Za sicilijanski brend, koji već tri generacije stvara i proizvodi mašine za inteligentno upravljanje vodom i pićima, nautički svet predstavlja strateški sektor u koji ulažu obaveze i resurse da bi stvorili uspešne sinergije.

Luxury Experience