Salute the Quinn: Royal Salute 21YO Richard Quinn Edition

Royal Salute i Ričard Kvin se udružuju kako bi stvorili savremenu cvetnu fantaziju.

Na prvi pogled, modna industrija i industrija viskija ne izgledaju kao najbolji prijatelji. Ali pogledajte pažljivo i videćete da zapravo postoje zajedničke niti u oba sveta od deljenja tema luksuza i ekskluzivnosti, pomeranja ka održivosti i uspona kulture ograničenog izdanja.

Kako dva sveta počinju da se prožimaju, stručnjak za škotski viski Royal Salute se nedavno udružio sa britanskim dizajnerom u usponu Ričardom Kvinom kako bi stvorio savremenu cvetnu fantaziju Royal Salute 21YO Richard Quinn Edition — prvu u okviru nove Couture kolekcije brenda.  

U smelom izrazu stila i elegancije, ponovo zamišljene porcelanske boce, dostupne su u crno-beloj boji, ukrašene laticama i trnjem simbolom Kvinovog ličnog dizajna.

Sa vodećom ekspertizom u zanatu mešanja, unutar prelepe flaše se nalazi podjednako impresivna 21-godišnja mešavina koju je napravio Royal Salute Master blender Sandi Hislop, koji je ručno odabrao više od 31 retkog single malta i zrnastog viskija i svi su sazrevali minimum 21 godinu. Dobijeni viski dolazi sa elegantnim cvetnim notama sa bogatim finišem koji odražava dizajn bočice.

Royal Salute Richard Kuinn izdanje donosi bogate i voćne mirise, prekrivene notama crvene jabuke i breskve, u kombinaciji sa kremastim krem bruleom, čokoladom od lešnika, koricom narandže i izrazitim cvetnim notama. Uzmite gutljaj i prelijte nepce bogatim i slatkim notama kajsije i manga, a zatim vanilom, čokoladom i začinom od đumbira. 

Luxury Experience