Remy Martin lansira specijalno izdanje u čast svoje istorije

Istorija je intrigantna i sama po sebi je neverovatna, a najbolji razgovori na tu temu se odvijaju uz čašu najfinijeg konjaka…

Kada već govorimo o konjaku, jedan veoma posebni predstavljen je u Parizu čak 1900.godine. Expo 2020 svetski sajam koji će se tokom oktobra održati u Dubaiju, bio je pariski sajam održan 1900.godine, gde je Louis XIII bio predstavljen od strane slavnog proizvođača, Pol-Emila Remi Martina.

Čak tada, oko 83.000 izlagača iz čitavog sveta poklonilo se pred ovim konjakom, koji je odmah pokupio sve pohvale, po pitanju svog kvaliteta i ekskluzivnosti. Kako bi proslavili taj trenutak u današnje vreme, House of Remy Martin kreirali su Louis XIII Time Collection: Tribute to City of Lights – 1900.

Konjak je ograničen na 2.000 numerisanih dekantera, koji su dekorisani elegantnim detaljima i 18-karatnim šampanj zlatom. Takođe, moramo naglasiti da su dekanteri ručno duvani od strane majstora iz brenda Saint-Louis.

Veličanstvena prošlost ovog konjaka proslavljena je futirističkim detlajima najnovijeg izdanja, koji se ogledaju zatvaračem koji u koji je utisnut NFC čip. To kupcima donosi nekoliko beneficija, poput provere autentičnosti proizvoda, pristup Louis XIII Society privatnom klubu, jedinstvenim iskustvima, personalizovanim uslugama i slično.

Louis XIII Time Collection linija se već sada može kupiti, po ceni od 10.600 dolara.