Poznati brend džina lansira koktel set za Martini u pokretu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by No.3 Gin (@no3gin)

Sasvim je lako spakovati flašu džina, malo vermuta i nekoliko čaša (pažljivo) u torbu ako želite da pravite Martini dok ste u pokretu...

Ali ako želite da pravite koktele sa stilom, ovaj novi Martini kofer od No.3 London Dry Gin i britanskog brenda prtljaga Globe-Trotter će vas sasvim sigurno oduševiti i poželećete da ga imate u svom posedu. Upozoravamo vas već sada da morate biti brzi ukoliko želite da jedan od njih bude vaš, budući da će samo 100 komada biti dostupno za kupovinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by No.3 Gin (@no3gin)

No.3 London Dry Gin osnovao je britanski prodavac vina i žestokih pića Berry Bros. & Rudd pre više od decenije, 2010. godine. Brend je dobio ime po adresi Berry Bros. & Rudd, 3 St. James Street u Londonu, i destiluje se u Holandiji koristeći tri ključna botanička sastojka za ukus - kleku, citrus i začine (uključujući kardamom, korijander i anđeliku). Dr. Dejvid Kluton, poznat kao Dr. Gin, pomogao je u formulisanju botaničkog recepta ovog pića, što ima smisla s obzirom na to da je on jedini nosilac doktorata na temu džina na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by No.3 Gin (@no3gin)

Ovaj luksuzni Martini kofer lansiran je prošlog leta u Velikoj Britaniji, a sada je ušao na svetsko tržište. Sadržaj uključuje sve što vam je potrebno da pripremite Martini - flašu No.3 London Dry Gina, dve No.3 x Nude Martini čaše (tursko dizajnirano kristalno staklo bez olova koje bi trebalo da održi vaš Martini hladnijim duže), jigger, kožne podmetače, i ograničeno izdanje bočice za vermut dizajnirane od strane miksolga Alesandra Palacija iz poznatog londonskog bara Dukes. Sam kofer dizajniran je od strane Globe-Trotter, britanskog brenda koji postoji više od veka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by No.3 Gin (@no3gin)

Posetite ReserveBar sada da biste nabavili jedan pre nego što se rasproda - ovo bi bio sjajan praznični poklon za budućeg miksolga u vašem životu.

Luxury Experience