Patrón Tequila & Lalique - remek-delo u svetu alkohola

Tekila Patron spada u najbolje na svetu.

Patron en Lalique: Serie3 je treći deo partnerstva dva čuvena brenda koji su predstavili novo izdanje tekile kroz zajedničku posvećenost ručno izrađenim detaljima i savršenstvu. Za lansiranje nove tekile brendovi su imali veoma posebnu priliku! Uoči Nacionalnog dana tekile koji se tradicionalno održava 24. jula, ovo izdanje spaja vrhunsko piće sa francuskim draguljem industrije kristala.

Remek-delo je zasnovano na stabljikama i cvetu plave agave, oličene u elegantnoj kristalnoj boci koju je dizajnirao Mark Larmino.

"Ovom serijom pomeramo granice umetnosti još dalje sa dizajnom flaše koji slavi prirodne i sirove materijale koji ulaze u svaku kap Patron tekile. Poput majstora brenda Patron, kompanija Lalique se ponosi postizanjem izvrsnosti u svemu što radi“, rekao je Silvio Denz, predsednik i izvršni direktor Lalique brenda.

U flaši se nalazi mešavina ekstra anejo tekile. Očekuje vas neverovatan ukus 14 različitih vrsta tekile, od kojih je svaka odležala do 8 godina u buradima od francuskog i američkog hrasta, što je jednostavno nemoguće ponoviti. Ukupno je napravljeno 299 flaša, od kojih se svaka prodaje po ceni od 7500 dolara.

I iako je alkohol štetan za vaše zdravlje, ovo piće se može sa sigurnošću nazvati remek-delom u svetu alkohola.

Luxury Experience