Otkrijte Indigo's Hour: redak burbon viski star 18 godina

Orphan Barrel Whiskey Distilling Co. predstavlja Indigo’s Hour Straight Bourbon viski star 18 godina.

Predstavljajući harmoničan spoj umetnosti i privlačnosti prirode, ovaj izuzetni burbon obuhvata suštinu američkog viskija.

Crpeći inspiraciju iz očaravajućih prelaza u prirodi, Indigo's Hour odaje počast delikatnoj ravnoteži između transformacije i tradicije. Slično kao životni ciklus leptira, ovaj viski prolazi kroz sopstvenu metamorfozu od bureta do flaše, pedantno negovan i rafiniran u svakoj fazi svog putovanja.

Izrađen u Indijani, viski je sazrevao u Kentakiju i flaširan u Tenesiju, a svaki lokalitet doprinosi posebnom aspektu karaktera i složenosti. Počevši od pažljivo odabrane kaše od 68% kukuruza, 28% raži i 4% slada, ovaj burbon graciozno sazreva tokom 18 godina u ugljenisanim buradima od belog hrasta, kulminirajući u tečnosti neuporedivog kvaliteta i ukusa.

Nakon prvog susreta, Indigo’s Hour predstavlja senzorno putovanje koje karakterišu kremaste note vanile, praćene slojevima hrasta, začina i crvenog voća na nepcu. Suptilni nagoveštaji karamele, meda i bogate vanile postepeno ustupaju mesto baršunastoj završnici, naglašenoj dodirom hrasta koji se delikatno zadržava.

Sam dizajn flaše služi kao svedočanstvo priče o poreklu viskija, crpeći inspiraciju iz useva, flore i faune poreklom iz američkih regiona viskija. Ova ekskluzivna flaša Indigo's Hour sada je dostupna u odabranim prodavcima alkoholnih pića širom zemlje, po ceni od 225 dolara za 750 ml. 

Luxury Experience