Najbolji poklon za pravog ljubitelja viskija

Da li postoji bolji način da se proslavi vreme do Božića od isprobavanja različitog viskija svakog dana u decembru?

Spirit klub Flaviar svakako misli da postoji, i stvorio je novi The Art of Distillation–The Amber Kingdom advent kalendar za ljubitelje viskija koji traže pića za doček praznične sezone.

Ovaj advent kalendar će vas povesti na tečno putovanje oko sveta viskija, sa 24 različita uzorka od 50 ml iz osam zemalja, dve Glencairn čaše, kožnim podmetačem i dnevnikom za zapisivanje vaših degustatorskih beleški. Takođe ćete dobiti besplatno Flaviar Black članstvo: 12-mesečnu pretplatu na sajt kluba koja uključuje uzorke, rani pristup posebnim ponudama i druge prednosti članstva.

"Svake godine od svog prvog izdanja 2018, advent kalendar je najiščekivanije Flaviar izdanje godine i koje se apsolutno uvek rasproda", rekao je suosnivač Grisa Soba u izjavi. "Pronalaženje 24 viskija dostojnih uključenja je izazov koji shvatamo ozbiljno i izuzetno sam ponosan što je izbor advent kalendara za 2023. zaista najbolji do sada. Jedva čekam da vidim kako će Flaviar fanovi započeti još jednu odiseju viskijem sa nama."

Uključeni viskiji obuhvataju mnoge različite stilove u kategoriji, od burbona do danskih raži do australijskog singl malta. Učestvuju i poznate i manje zanatske destilerije i brendovi, uključujući Sagamore Spirit (Merilend), Uncle Nearest (Tenesi), Bushmills (Severna Irska), Stauning (Danska), Starward (Australija), Chichibu (Japan), Lochlea (Škotska) i Limestone Branch (Kentaki). Prema Flaviar kompaniji, nema ponavljanja iz prethodnih godina i uključeno je 60 procenata više viskija nego u drugim sličnim advent kalendarima viskija. The Art of Distillation–The Amber Kingdom advent kalendar je sada dostupan po ceni od 250 dolara, ali obično se brzo rasproda, pa posetite Flaviar veb-sajt da biste kupili jedan pre nego što nestane.

Luxury Experience