Muzička legenda Sting i njegova supruga Trudi Stajler predstavljaju Amante 1530

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amante 1530 (@amante_1530)

Sting, ikonični muzičar, poznat je po svom besprekornom ukusu…

Zajedno sa svojom suprugom, Trudi Stajler, muzički genije iza grupe The Police predstavlja svetu svoje najnovije delo, Amante 1530. Ovaj dobitnik Grammy nagrade i njegova supruga su takođe ponosni vlasnici vinskog imanja u Toskani, nekoliko vekova starog, Il Palagio, koje strastveno obnavljaju, proizvodeći vrhunska vina.

Inspirisan legendarnim Stingovim pesmama poput "Message in a Bottle" i "Roxanne", proizvodi iz Il Palagia nose imena koja su jednako očaravajuća kao i njihovi muzički pandani. Koncept za njihov najnoviji poduhvat, Amante 1530, nastao je pre dve godine kada su se Sting i Trudi udružili sa grupom prijatelja koji su delili njihovu strast prema "italijanskom stilu" konzumiranja pića. Njihov zajednički entuzijazam i kreativnost doveli su do nastanka novog amara sa savremenim obrtom.

Amante 1530 se pažljivo proizvodi i flašira u destileriji Pallini, jednoj od najstarijih i najprestižnijih destilerija u Rimu. Ovaj novi aperitiv istovremeno se pojavljuje s obe strane Atlantika, sa međunarodnim lansiranjem koje obuhvata Njujork, Rim, Veneciju i Los Anđeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amante 1530 (@amante_1530)

"Inicijalni koncept proizašao je iz našeg dubokog uverenja da svako zaslužuje Veliku Ljubav, kao i izuzetan Koktel", izjavio je Rozenštajn, izvršni direktor Amante 1530. "Želeli smo da stvorimo gorki liker koji hvata pravu italijansku suštinu, koji je svestran i koji ruši granice. Da bismo to postigli, razvili smo kompleksan i aromatičan proizvod koji postiže savršen balans i koji se može uživati kao spritz, u koktelima, čist, ili na ledu. Ime sažima samu suštinu koju želimo da destilujemo: Amaro koji je stvoren da bi se slavio i uživao među prijateljima i ljubiteljima života."

Kiršenbaum, izvršni direktor NSG/SWAT, jedne od najcenjenijih boutique brending agencija u SAD, primetio je: "Tokom poslednjih 50 godina, svedoci smo značajnog rasta u kategoriji Amaro, iako sa malo ili nimalo inovacija. Ovo je predstavljalo jedinstvenu priliku da se uvede inovativni proboj u tako tradicionalnu 'staromodnu' tržišnu nišu. Nakon godina eksperimentisanja i traženja savršenog recepta, konačno smo stvorili piće koje se izdvaja od svakog drugog gorkog likera na tržištu i koje se ne može replicirati."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amante 1530 (@amante_1530)

Šta mogu očekivati potrošači od Amante 1530? Ovaj aperitiv nudi prefinjen i delikatan profil ukusa, obogaćen notama narandže, oolong čaja, đumbira, medunike i kuvanih jabuka. Savršeno balansira suptilnu slatkoću sa biljnom gorčinom. Prema Vinepair, Amante 1530 je sada dostupan u odabranim prodavnicama, barovima i restoranima u Njujorku. Na policama glavnih italijanskih gradova će se naći do kraja oktobra, a ostatak Evrope će imati pristup do proleća 2024. godine.

Luxury Experience