Mijenta Cristalino tekila razbija očekivanja u miksologiji

U osunčanim visoravnima Haliska, gde plava agava cveta pod budnim pogledom zanatlija tekile, Mijenta nastavlja da redefiniše umetnost svog zanata.

Nagrađivani, održivi brend tekile bez aditiva predstavlja svet Mijenta Cristalino. Ovo ograničeno izdanje tekile oličava spoj tradicije i inovacije, svedočanstvo o nemilosrdnoj potrazi Ane Marije Romero Mene za savršenstvom.

Koncept stvaranja tekile Cristalino pokrenula je nezasita radoznalost i strast Ane Marije za istraživanje čulnih dubina tekile. Eksperimentisanje sa Simphony buradima, napravljenim od američkog hrasta koji potiče iz šuma Minesote, Misurija, Pensilvanije i Virdžinije, ovaj poduhvat se odvijao tokom osam meseci. Dok je tekila sazrevala u ovim buradima, pretrpela je metamorfozu, upijajući bogate ukuse i arome koje samo najfinije drvo može dati.

Romero Mena deli njen entuzijazam, rekavši: „Volim da spajam umetnost i nauku pravljenja tekile. Sa Cristalino i drugim izrazima Mijenta napredujem, uzbuđena sam što ću eksperimentisati sa različitim tehnikama i pristupima koji pokazuju dubinu i bogatstvo agave.“

Izrada Cristalino tekile neuporedivog kvaliteta zahteva preciznost i finoću. Pedantan proces filtracije, delikatno orkestriran da sačuva aromatičnu složenost duha, a istovremeno uklanja njegovu boju, podiže ovaj izraz na izuzetne visine.

Zaista, Cristalino tekila je postala vrlo popularna što je dovelo do značajnog rasta unutar kategorije. Mijenta Cristalino se ističe svojim složenim profilom arome, koji se može pohvaliti notama javora, karamele, kafe, kokosa, karamela, citrusa, meda i kuvane agave. Na nepcu pruža simfoniju ukusa – slatkih, svilenkastih i ugodnih – sa nijansama kokosa, vanile, javora, čokolade, kafe i kuvane agave.

Ostajući verni svojoj posvećenosti održivosti, Mijenta osigurava da je svaki aspekt Cristalino pakovanja usklađen sa njihovim ekološki svesnim etosom. Od recikliranih staklenih boca do kutija od recikliranog papira nakon upotrebe, svaki element odražava njihovu posvećenost brizi o životnoj sredini.

Ovo lansiranje prati nedavna priznanja, uključujući proglašenje za proizvođača agave godine i za sveopšteg proizvođača alkoholnih pića od strane Međunarodnog takmičenja za vino i alkoholna pića. Po ceni od 119,99 dolara za bocu od 750 ml, Mijenta Cristalino je dostupna od 19. februara 2024. preko odabranih prodavaca i onlajn platformi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience